Semjén Zsolt vagy Lázár, jobb miniszterelnök lenne Orbánnál?
Itt sokan azt szeretnétek, ha 2 ciklusnál többet nem lehetne senki miniszterelnök, miközben Orbán már 3.ciklusát tőlti. Nos, ha ő nem is lenne, akkor a hozzá közel állókból tenne valakit meg. Kinek örülnétek jobban A KDNP örök ifjú Semjén Zsoltnak vagy a kissé szabadszűjú Lázár Jánosnak?
Jobb lenne, ha jövőre Semjén vagy Lázár űlne a székbe Orbán helyett 2/3-al KDNP?
Rogán Anti hol marad?
Én inkább Lázárra szavaznák, karizmatikusabb.
Pont a legrosszabbakat választottad ki szerintem.
Én olyanra biztos nem szavaznék,akinek a hobbija a vadászat,vagy olyan mondd,hogy annyit ér az ember,amije van.
Orbán jelenleg a legjobb magyar politikus és ezt most a komolyan mondom.
A baloldalon csak nyomorult idióták vannak... Vona jól indult, de aztán el.kurvult.
A Fideszem belül van még egy nagy ágyú, akiben megvan az a karizma, mint Orbánban.. Az pedig Lázár.
Remélem, ha Orbán visszavonul, Lázárnak adja a stafétát.
Jobb nem lenne egyik sem.
Szerintem marhaság ez a propaganda a 2 vagy akárhány ciklus körül. Csak olyan helyeken "működik", ahol nincs lényegi különbség a választhatók között.
Ha Orbán már nem akarna miniszterelnök lenni, Lázár talán közel hasonló lehetne az eddig látottak alapján.
De az nem jövőre lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!