Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nincsen néha olyan érzésetek,...

Nincsen néha olyan érzésetek, hogy egy-egy kérdés kiírója a saját kérdésére (nyilván másik regisztrációval) válaszolgat, hogy egy pártot népszerűsítsen?

Figyelt kérdés
Időnként gyanús, hogy hamar megérkezik a kérdést (vagy annak álcázott kijelentést) megerősítő válasz :)
2010. máj. 24. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem vagyok Mszp-s,de jó,hogy ti ezt jobban tudjátok:D
2010. máj. 24. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok Mszp-s,de jó,hogy ti ezt jobban tudjátok:D"

én meg nem vagyok rasszista csak igazságot szeretnék

de jó hogy ezt ti jobban tudjátok

2010. máj. 24. 23:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is van vagy 4 accountja a gyereknek :D

A 77 meg a 75 kapásból egy ember lehet:D ugyanaz a sorkihagyásos írás, ugyanolyan helyesírási hibák.

Szóval :D

2010. máj. 24. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Dehogynem! De nm zavar, az ilyen turbójobbikos és turbódemokrata köpködésen legalább lehet nevetni. Aki komolyan veszi az ilyen tízéves vérpistikéket, annak úgy is kell...
2010. máj. 25. 08:41
 15/15 anonim válasza:
Hát, ezek a válaszok... Értelmes. Ennek az oldalnak nem az a lényege, hogy anonim? Akkor meg mit érdekel, hogy a másiknak hány fiókja van?
2010. okt. 24. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!