Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért esik jól egyeseknek...

Miért esik jól egyeseknek büdösmagyarozni? (Itt egy példa)

Figyelt kérdés

[link]

Történet: A busztársaságnak az a szabálya, hogy gyerekeket csak gyerekülésben szállítanak, amit a gyerek kísérője biztosít.

Ez nem történt meg, így nem akarták elvinni a nő családját Népligetből Bécsbe.

Erre írt egy érzelmi töltetű posztot, aminek a vége hogy:

"Köszönöm azt, hogy szégyellem magamat, mert én is Magyar vagyok.

Végezetül annyit remélek, hogy SOHA TÖBBET NEM KELL SEM NEKEM SEM A FÉRJEMNEK ÉS A GYEREKEIMNEK MAGYARORSZÁGRA TENNI A LÁBUNKAT!!!"

2017. aug. 12. 20:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
A tartalom már nem elérhető a facebookon.:D Úgy látszik, a kommentelők helyretették a hülye pitsát. Már elnézést a vulgaritásért, de az ilyenektől nekem is kinyílik a bicska a zsebemben.
2017. aug. 13. 00:11
 12/19 Komplikato ***** válasza:
70%

"Történet: A busztársaságnak az a szabálya, hogy gyerekeket csak gyerekülésben szállítanak, amit a gyerek kísérője biztosít.

Ez nem történt meg, így nem akarták elvinni a nő családját Népligetből Bécsbe."

Természetesen ellenkező irányba még nem kellett. Érdekes. Meg az is, hogy a német buszcég magyar sofőrje nem beszélt németül.

"Erre írt egy érzelmi töltetű posztot, aminek a vége hogy: ..."

Én hülye azt hittem, hogy a férje és gyerekei RENDŐRSÉGRE hurcolása miatt akadt ki, meg a negyven fokban röpke fél nap késés miatt. De akkor csak az üllésmagasító tehet róla. Aha.

Amúgy a csajt annyi "nem náci" támadta be, hogy törölte az FB profilját, de biztos minden oké.

2017. aug. 13. 01:17
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Írd már be az egész sztorit, Komplikato, ha ennyire képben vagy. Lehetőleg tényszerűen, ha nem esik túlságosan nehezedre...Ahhoz azért elég sok kellett, hogy bevigyék őket a rendőrségre - ha igaz egyáltalán.
2017. aug. 13. 01:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem még soha életemben nem vittek be rendőrségre, pedig volt h felment bennem a pumpa, érdekes... A nőnek nem egy agresszív retekhez kellett volna hozzámennie.
2017. aug. 13. 03:19
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

"Németországban azért vannak a szabályok, hogy működjenek a dolgok. Magyarországon meg azért, hogy ne működjenek. Nagy különbség."

Én még nem láttam olyat, hogy ott bármi működött volna. Általában csak tumultust, torlódást és fejetlenséget gerjesztenek a szabályaikkal, aztán beszorul és leáll minden.

Magyarország némileg gördülékenyebb, bár egyes területeken kezd már itt is túlszabályozódni.

2017. aug. 13. 06:16
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

Időpont ma 06:16

Hát nem tudom te ezt hol láttad, de ennél rugalmasabb rendszerek, amik itt ki vannak németbe kiépítve nem nagyon láttam máshol. Postán, bankban sose láttam sort, pedig járok mindkettőbe rendszeresen. Sose volt olyan, hogy megakadt a kártyás fizetés. Otthon? "Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a bankkártyás fizetés átmenetileg szünetel". Autóátíratás? Kb 20 perc alatt megvolt 2 autó ki- és bejelentéssel együtt új rendszámmal. Bevásárlás? Ha sokan vannak inkább nyitnak 2 pénztárat, nem bezárnak, mint otthon pl a postán, vagy a tescoban. Lakcímbejelentés? 5 perc alatt kész voltam. Betegbiztosítást az AOK-nál szintén 15 perc alatt nyitottam. Hitelfelvétel? Egyet intéztem magamnak, egyet sógoromnak a kettő nem volt több félóránál. Ha neked ezek fejetlenségnek tűnnek...

2017. aug. 13. 08:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A nő egy buta liba.

Először is nem egy agresszív afrikaihoz kellett volna hozzámenni.

De, még gyerekeket is szült neki, hát remélhetőleg soha nem is teszi be a lábát az országba.

2017. aug. 13. 09:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

És mennyi ilyen van :D

Idióta módjára viselkedik, aztán még neki áll feljebb.

A legjobb pedig, hogy Németországot emlegeti, holott az az ország pont azért tart ott, ahol, mert nincsenek ilyen hülyék.

2017. aug. 13. 12:13
 19/19 anonim ***** válasza:
72%

"Mert az igazságot kimondani nem bűn."

Kivéve, ha migránsok csinálnak valamit :D

2017. aug. 13. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!