Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért esik jól egyeseknek...

Miért esik jól egyeseknek büdösmagyarozni? (Itt egy példa)

Figyelt kérdés

[link]

Történet: A busztársaságnak az a szabálya, hogy gyerekeket csak gyerekülésben szállítanak, amit a gyerek kísérője biztosít.

Ez nem történt meg, így nem akarták elvinni a nő családját Népligetből Bécsbe.

Erre írt egy érzelmi töltetű posztot, aminek a vége hogy:

"Köszönöm azt, hogy szégyellem magamat, mert én is Magyar vagyok.

Végezetül annyit remélek, hogy SOHA TÖBBET NEM KELL SEM NEKEM SEM A FÉRJEMNEK ÉS A GYEREKEIMNEK MAGYARORSZÁGRA TENNI A LÁBUNKAT!!!"

2017. aug. 12. 20:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy én is nagyon remélem, hogy az ilyen féreg nem teszi többé a lábát magyar földre.
2017. aug. 12. 20:45
 2/19 anonim ***** válasza:
27%

Mert Magyarországon az a módi, hogy mindenre van több száz felesleges szabály, ami halálra idegesít mindenkit teljesen indokolatlanul. Arról már ne is beszéljünk, hogy mit csinál a gazdaságunkkal...

Az embernek néha elege lesz.

2017. aug. 12. 20:52
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

"Mert Magyarországon az a módi, hogy mindenre van több száz felesleges szabály"

Akkor Németországba ne menj ki mert ott elsírod magad.

2017. aug. 12. 21:00
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Németországban azért vannak a szabályok, hogy működjenek a dolgok. Magyarországon meg azért, hogy ne működjenek. Nagy különbség.
2017. aug. 12. 21:12
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Egyrészt nem tudhatjuk, mennyire érzelmi töltetű a poszt. Ha valóban úgy történt minden ahogy leírta, akkor azért érthető a háborgása.
2017. aug. 12. 21:26
 6/19 anonim ***** válasza:
43%
Mellesleg: hol a "büdösmagyarozás"?
2017. aug. 12. 21:26
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Most nem tudom mi volt ott a gond,lehet csak nagyott koppant a papa amikor rajott,hogy ez nem Afrika,es nem lehet mindent elintezni egy kis ordibalassal,es állatkodással,ha nem lehet gyereket vinni csak ülèssel,akkor nem tudom mit akart,majd ő megmondja a tutit,mert ha mast mondasz akkor rasszista vagy,de ha felengednek,es lenne valami baleset ahol a kis tejcsoki szètplaccsan a buszba akkor meg jonne a nem megfelelo biztonsagi feltetelekkel. Nincs itt semmi kulonos,csak valaki megint azt hitte,hogy ő sz@rja a spanyolviaszt,őszinten mindenki leszarja,hogy nem akar visszajonni...
2017. aug. 12. 22:11
 8/19 anonim ***** válasza:
37%

"A busztársaságnak az a szabálya, hogy gyerekeket csak gyerekülésben szállítanak"

Az én fiam lassan 40 kiló, 10 éves, összeroppant alatta a 36 kg-ig tervezett magasító az autóban, ezért nem is használjuk. Akkor most pl ő nem buszozhat?

2017. aug. 12. 22:13
 9/19 A kérdező kommentje:

150 cm a határ a busztársaságnál. De ha hülye a szabály, akkor Magyarországot gyűlölni kell?

2017. aug. 12. 22:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

2#

Csak a Flixbus nem magyar. A szabályzat viszont a Flixbusé.

2017. aug. 12. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!