A KDNP hogy szegülhet ellen a pápának?
A KDNP többsége katolikus. A katolikusok számára a pápa tévedhetetlen és a legfőbb hatalommal bíró személy, Isten földi helytartója. Ehhez képest már többször kérdőjelezték meg, mentek szembe vele. Most egy képviselő a Bibliát kérdőjelezte meg és azt mondta hogy a 10 parancsolat Jézustól származik ( bár ez lehet fideszes képviselő volt, ha igen akkor hagyjátok figyelmen kívül ezt a mondatrészt ), de a nemrég a "mások segítésén" akadtak ki és mentek szembe a pápával.
Most milyen keresztények ha nem a Biblia, Jézus tanításai és a pápa parancsai alapján élnek? Megszegik a 10 parancsolatot, nem segítenek másokon, nem adakoznak, nem keresik a szegénységet. Oké, a keresztények nagyrésze nem így él, csak ha erre építenek fel egy pártot, ezt követik és ezt akarják másokra erőltetni, elvárnám hogy ők is így éljenek.
Balog volt az, aki református, a gáz a kiszólásban, hogy lelkész.
Amúgy igazad van, a KDNP nem képvisel keresztény értékrendet.
Viccelsz!?
A Fidesz meg a KDNP csak a zsebét tömi, a legkevésbé sem érdekli a kereszténység vagy a pápa.
Ha az kell lesznek kommunisták (nézz végig a politikus gárdájukon), lesznek liberálisok (na igen... ez is volt), lesznek középutasok, EU pártiak vagy lesznek szélsőjobbosok, akik köpködik az EU-t.
Aztán az egészet elölről, ha az kell ahhoz, hogy többet lehessen lopni.
Ez eddig még nem tűnt fel?
Én is elvárnám tőlük, elvártam volna... Pár éve.
Ma már az a legnagyobb baj, hogy 2 millió birka bólogat nekik......
"A katolikusok számára a pápa tévedhetetlen"
Csak speciális esetekben tévedhetetlen.
Egyébként meg egyszerűen azért mehet szembe a pápával, mert az egész párt nem katolikus, ráadásul ez politika, nem hitélettel foglalkoznak.
"Az édesanyád a vadember, te fajgyűlölő féreg."
Ha nem vademberek, akkor miért viselkednek vadember módjára a saját hazájukban, illetve itt Európában is a befogadó országokban?
Ennek semmi köze a "fajokhoz", vagy bármilyen gyűlölethez, ezek szimpla tények. Én nem gyűlölöm ezeket az embereket, csupán kategorikusan kijelentem, hogy ezzel a viselkedésmóddal nem sok keresnivalójuk van itt Európában. Nem nekünk kell igazodnunk hozzájuk, hanem nekik hozzánk, ha itt akarnak lenni! Sajnos csak elenyésző részük képes erre...
#2 Válaszadó! Egy kis valláselméleti gyorstalpaló:
1) A tízparancsolatban nincs benne a kötelező segítségnyújtás.
Az pedig különösen nincs benne, hogy alázkodjunk meg a muzulmánok előtt.
2) Jézus nem bottal, hanem kötélből font korbáccsal, és nem a filiszteusokat, hanem a kalmárokat űzte ki Jeruzsálem templomából.
40%
Csak a földrajztudás
Meg a menekültekről való tájékozottság
Meg a fogalmak helyes használata
Meg az elveid.
Csak ennyi hibás. Persze itt a neten, eléggé kimaxoltad a lehetőségeket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!