Lesz valami megmozdulás, demonstráció a sorkatonaság visszaállítása ellen?
Egyre több helyről hallani, többek között a lent linkelt cikkben is, hogy a kormány a sorkatonaság visszaállítását tervezi. A Fidesz mindig is sorkatonaság-párti volt, a 2000-es évek elején is csak a nagy népszerűségvesztés miatt szavazta meg annak eltörlését.
Mi a célja ezzel a Fidesznek? Azt a kevés fiatalt is el akarják még üldözni a sorkatonasággal, szingliadóval és egyéb társadalomellenes intézkedéssel az országból, akik eddig nem menekültek külföldre?
Nekem 2 diplomám, jó állásom van, de egyre inkább úgy érzem, hogy lassan itt lesz az ideje csomagolnom, mert ami ebben az országban történik, annál az is jobb, ha kimegyek Londonba mosogatni.
29/F (meleg)
Miért érezted szükségesnek megjegyezni, hogy "meleg" vagy?
Továbbá elmondanád nekem, hogy a szingliadó mikor került bevezetésre?
"Miért érezted szükségesnek megjegyezni, hogy "meleg" vagy?"
Igazad van, a szexuális orientációmat itt nem kellett volna kiírnom, megszokásból írtam ki, mivel ezen oldal egy másik kategóriájában (ahová gyakrabban írok) az egyértelműség kedvéért muszáj kiírnom.
"Továbbá elmondanád nekem, hogy a szingliadó mikor került bevezetésre?"
Még valóban nem került bevezetésre a szingliadó, de emlékezzünk vissza, hogy a vasárnapi boltzár is úgy kezdődött, hogy a KDNP felvetette az ötletet!
A vasárnapi boltzár az isteni melegbarát nyugaton évtizedek óta létező dolog.
Úgyhogy ha (végre) csomagolsz és elhúzo a tejjel-mézzel folyó nyugatra, ne lepődj meg ha ott is zárva találod vasárnap a teszkót.
"Milyen funkciója van a kérdésnél a nemednek, korodnak és a szexuális érdeklődésednek?"
Talán azért,mert a melegeket terrorizálják ezeken a helyeken.
Én is meleg vagy,27 éves,pár évvel azelőtt törölték el,hogy én sorra kerültem volna,és mindig is szorongtam emiatt,hogy nehogy visszaállítsák.
Hát ha így kiteszed a kirakatba mint a kérdező, ne csodálkozz ha atrocitás ér. Én se reklámozom, hogy mi vagyok vagy mi nem vagyok. Ez mindenkinek a magánügye. Ha te ezt reklámozod, felvonulsz vele vagy illetlen módon viselkedsz igenis számíthatsz kellemetlen helyzetre. Bárhol a világon. Sőt bizonyos helyeken a nyílt utcán megölnének miatta. :)
"Talán azért,mert a melegeket terrorizálják ezeken a helyeken.
Én is meleg vagy,27 éves,pár évvel azelőtt törölték el,hogy én sorra kerültem volna,és mindig is szorongtam emiatt,hogy nehogy visszaállítsák."
Ezzel én is ugyanígy vagyok. :(
És valóban, a sorkatonaság visszaállítása ránk, melegekre nézve lenne a legkedvezőtlenebb hatással.
"Sőt bizonyos helyeken a nyílt utcán megölnének miatta. :)"
Akkor költözz ilyen helyre, de ne nekem kelljen már a szexuális orientációm miatt szégyenkezni itt Európa közepén, mert néhány homofóbnak ez nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!