Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A zsidók nagy része miért...

A zsidók nagy része miért utálja a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Sokat hallottam már ezekről + a kommunisták nagy része zsidó, ezért támadták az egyházakat a komcsi időszakban. De miért? Jézus is zsidó volt, nem? Vagy hogy van ez?

10F

2010. máj. 22. 12:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Trükkös volt ez a Mózi.... hát én besírok g.eciiii :D xDXDXDXD
2013. ápr. 21. 02:16
 22/24 anonim válasza:

ITT MINDENKI ÉS UNDORITÓ BUTA MŰVELETLEN ..."A ZSIDÓK MINDENKIT UTÁLNAK" "A HOLOKAUSZT NEM OK NÉLKÜL TÖRTÉNT" B..MEG TI SZERENCSÉTLEN ÁLLATOK! EZÉRT IS UNDORITÓAK AZ EMBEREK

PÁR KEDVES APRÓSÁG A HOLOKAUSZTTAL KAPCSOLATBAN:

1.A NÉMETEK SZAPPANT CSINÁLTAM ZSIDÓ EMBEREKBŐL ÉS AZZAL MOSAKODTAK

2. ZSIDÓ ÁRTATLAN EMBEREK LEVÁGOTT HAJÁN ALUDTAK

KÜLÖNBÖZŐ FÉLE KINZÁSOKAT ÉS ORVOSI KISÉRLETEKET HAJTOTTAK VÉGRE RAJTUK

3.NŐKET KISLÁNYOKAT GYEREKEKET ERŐSZAKOLTAK MEG

4.GÁZKAMRÁBA KÜLDTÉK ŐKET AHOL AZTÁN MEGFULLADTAK

5. DOLGOZTATTÁK ŐKET

STB... ÉS EZ ALAP MŰVELTSÉG.. ÉS TÖBB MINT 6 MILLIÓ ÁRTATLAN EMBERT ÖLTEK MEG.. DE CSAK ZSIDÓZZATOK JA ÉS HA NEM HISZITEK EL EZT NEM MOST TALÁLTAM KI HANEM OLYANOK MONDTÁK AKIK EZT ÁTÉLTÉK ÉS SZENVEDTEK ÉS A MAI NAPIG NEM TUDJÁK FEL DOLOGZNI HOGY EZ MIÉRT TÖRTÉNT

2014. ápr. 7. 19:30
 23/24 atika7 ***** válasza:
mert rasszistak
2014. júl. 9. 12:15
 24/24 noname152678 ***** válasza:
Kedves 22. Valaszolo te olyan kur.va tudatlan vagy hogy az faj... a holokauszt nem tortent meg baz.dmeg csak a zsidok talaltak ki es igen utaljuk a zsidokat mert undorito fergek nem az osszes csak a cionistak.. a gazkamrak a haboru utan epultek a tifusz jarvany ellen . Nem volt tomeges emberirtas nem oltek a zsidokat. A legtobb ember tifuszban hakt meg a nemetek is hullottak am... szoval fogd be a po.fadat es muvelodj te tudatlan senki nezz utana annak hogy mit pofazol rengeteg haborus jegyzetet talaltak a szovetseges csapatok a nemeteknel a koncentracios taborokrol es pontos halalozasi mutatokat talaltak es a halal okait is irjak . Eggyikben sem szerepel se gazkamra se egetes se szappan.... te idio.ta f.asz
2015. jan. 4. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!