Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A zsidók nagy része miért...

A zsidók nagy része miért utálja a keresztényeket?

Figyelt kérdés

Sokat hallottam már ezekről + a kommunisták nagy része zsidó, ezért támadták az egyházakat a komcsi időszakban. De miért? Jézus is zsidó volt, nem? Vagy hogy van ez?

10F

2010. máj. 22. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

"most gójként szétrúgnék pár rabbisegget, és kasztrálnám mindet"

Én meg olyanként, aki egész részleteket is olvasott a Talmudból, nem csak kiragadott/meghamisított részleteket, most szétrúgnék néhány szemét seggét, akik szemét módon hazudoznak a Talmudról

Alap zsidó ismeretek:

egy 3 éves kislányt nem lehet feleségül venni, mert még nem avatták nővé - nem volt még Bat Micvája, amit 12 éves kor környékén szoktak tartani.

A házasságon kívüli szexért pedig anno halálra kövezés járt.

Következésképpen, ha 3éves kislánnyal csináltad, akkor az biztos nem volt a feleséged, ezért halálra köveztek.

A Talmuduban viszont van egy rész, ami arról ír, hogy ha 3 éves kornál nem idősebb gyerekkel folytat valaki nemi aktust, attól a gyerek még szűznek számít, mert a szűzhártyája visszanő. Ezt szokták kiemelni, és tálalni, hogy ezek a pedofil állatok.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a szöveg sehol nem engedélyezi a 3évesekkel való szexet (azért fent le volt vezetve, hogy már csak a 10 parancsolatbeli ne paráználkodj miatt is halálra kövezés jár, a Talmud pedig egy rabbinikus vitairat, tehát emberek kommentárjai, ami semmiképp nem írhatja felül az Istentől kapott 10 parancsolatot) - maga a dolog ugyanúgy bűn, amiért halál jár, de ha mégis megtörténik, az adott szakasz a kislányról szól, hogy ő attól még a kislány szűznek fog számítani.

Hogy érteni lehessen, mi a lényege ennek az egésznek: ez egy gyakorlati kérdés. Anno a menyasszony és családja a házasságkor hozományra tarthatott igényt a férjjelölttől, aminek az összege függött attól, hogy szűz-e még a lány - ha igen, akkor többet ért. Az ajándékozás a nászéjszaka előtt történt, így azt is azelőtt kellett bemondani, hogy a lány szűz-e, és marha kínos volt, ha a nászéjszakán derült ki, hogy mégse az. Ez a szakasz arról szól, hogy ha a kislánynak elég fiatalon bármi miatt is beszakadna a szűzhártyája, akkor attól még szűzként mehet férjhez, és a nagyobb hozományra jogosult, mert visszanő a szűzhártyája, és így nem lesz kellemetlen meglepetés a nászéjszakán.

Ez a teljes szöveg, ami köszönőviszonyba nincs azzal, amit kiemelve megpróbálnak belemagyarázni.

----------------------

Én is bármikor írhatok ilyen vádaskodásokat bármiről - lehetőleg olyanról, ami olyan nyelven íródott, amit a többség nem ismer, így nem is tud ellenőrizni. Ha több ezernyi, utalásokkal teli szövegről van szó, amiből ki lehet vágni egyes mondatokat, az még jobb. Aztán mutogathatok, hogy nézzétek, ezek a szemetek.

Itt is ez van. Aki tényleg saját szemével akarja látni, az kénytelen lesz elmenni egy vallásos iskolába vagy rabbiképzőbe, megtanulni héberül/arámiul, megtanulni a vonatkozó Tóra részleteket, az egész Talmudot, ami tele van utalásokkal, átfogóan megismerni - ugyanazt megtanulni, mint amit a rabbinövendékek, akik a Talmudot olvasni szokták.

Utána ő maga is megtudja ítélni, mi az igazság.

Addig viszont, amíg ez nincs meg, csak annyit tehet az ember, hogy elhisz valamelyik oldalnak dolgokat - vagy elhiszi azoknak, akik tudnak is héberül és arámiul, olvasták eredetiben és értik is a Talmudot, hogy ez miről szól - csak ezek általában zsidók (bár nem mind). Vagy elhiszi ezeket a vádakat, viszont ezeket az esetek 99%ban olyanoktól fogja akik maguk is másoktól vették át, akik szintén másoktól, .., és a láncban valaki talán tényleg látott is már távolról Talmudot.

Szóval aki nem olvasta eredetiben, az max csak annyit tud tenni, hogy ő valamelyik oldal állításainak hisz - mondhatja, hogy ő nem hisz a zsidóknak, mert ők zsidók, tehát biztos hazudnak, csak akkor egyértelmű az elfogultsága.

Amúgy józan paraszti ésszel: a zsidóság történelme során szinte végig kisebbségként élt nagyobb népek alatt. A túlélésének záloga volt az összetartás, és hogy a lehetőségekhez képest igyekezzen minél korrektebb és jobb viszonyt ápolni a környező többséggel - a régi zsidók se voltak olyan hülyék, hogy ennek direkt az ellenkezőjét tanítsák, hogy igyekezettek minél jobban kicseszni a többiekkel. A zsidókat meg már sok mindennel vádolták az elmúlt 2000 évben, de azzal, hogy hülyék lennének, akik szándékosan maguknak ártanának, azzal még nem.

2010. máj. 22. 14:25
 12/24 bumbi02 ***** válasza:
58%
honnan veszed hogy utálnák akeresztényeket? azok mondják ezt föképp akik vmi bünt akarnak a zsidókra ráakasztani... másik hasonló hülyeség a goj-ozás... a keresztények talán nem pogányoztak? dehogynem....a zsidók a történelem során mindenhol kisebbségként voltak jelen és nem egyszer vezették le rajtuk a társadalmi feszültséget pl a keresztes háboruk alatti pogromok , holokauszt stb.....
2010. máj. 22. 14:35
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Hát én ugy tudtam, hogy ez épp fordítva van. A keresztény egyház utálja azokat, akik nem az ő vallásukba vannak. Gondolok én az indiánok kiirtására keresztény zászló alatt, vagy hitlerbácsi keresztény pápai megáldására, vagy gondolhatunk a rengeteg máglyán való elégetésre, keresztrefeszítésre a középkörban.Akik nem egyházi elveket vallottak kínzásnak vetették alá, vagy ha azt mondtad hogy nem a föld van a világ közepébe a családodat kínozták meg stbstb... Zsidó vallás részéről nemnagyon vannak ilyen egyértelműen bizonyítható dolgok.
2010. máj. 22. 17:08
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
A zsidók mindenkit utálnak, nem csak a keresztényeket. Aki nem zsidó, az goj. Lélek nélküli állat. Meg is lehet őket ölni. Csak a mai civilizált, modernizált világban ez már nem lehetséges. Ennyi. Egyébként a zsidókat azért üldözték mert mindig a baj volt velük. Az 1. vh-t is miattuk vesztettük el. A 2. vh előtt is tönkretették a befolyásos zsidók a német gazdaságot, a nép 2/3-a éhezett. Csak sokan azt hiszik hogy a holokauszt ok nélkül történt, és mert Hitler csak úgy bekattant... Ne értsetek félre, nem értek egyet a holokauszttal, elítelem hogy sok ártatlan zsidó is meghalt, de több tízmillió embert éheztetni azért nem kis pálya és természetes ha bizonyos feszültségeket gerjeszt egy országban, ahol azelőtt a zsidók egyáltalán nem voltak megkülönböztetve...
2010. máj. 23. 12:05
 15/24 bumbi02 ***** válasza:

A zsidók mindenkit utálnak, nem csak a keresztényeket. Aki nem zsidó, az goj. Lélek nélküli állat. Meg is lehet őket ölni. Csak a mai civilizált, modernizált világban ez már nem lehetséges. Ennyi. Egyébként a zsidókat azért üldözték mert mindig a baj volt velük. Az 1. vh-t is miattuk vesztettük el. A 2. vh előtt is tönkretették a befolyásos zsidók a német gazdaságot, a nép 2/3-a éhezett. Csak sokan azt hiszik hogy a holokauszt ok nélkül történt, és mert Hitler csak úgy bekattant... Ne értsetek félre, nem értek egyet a holokauszttal, elítelem hogy sok ártatlan zsidó is meghalt, de több tízmillió embert éheztetni azért nem kis pálya és természetes ha bizonyos feszültségeket gerjeszt egy országban, ahol azelőtt a zsidók egyáltalán nem voltak megkülönböztetve...

aki nem zsidó az goj.-> aki nem keresztény az pogány.

meg is lehet öket ölni-> keresztesháborukban kiket is öltek mien indokkal?

zsidók miatt vesztettük el? ez nekem uj.. elmagyaráznád?

és amikor azt mondod hogy a zsidók tönkre tették a gazdaságot akkor azzal azt mondod hogy a 59 éves zsidó boltos bácsi is a sarkon azon ügyködött h a német gazdaságot (aminek ö is részese) tönkre tegye... maximum volt egy szük csoportjuk ameik részese lehetett a német gazdaság hibáinak de kb ugyanannyi mint amennyi nem zsidó... most azért mert a tudosók találták fel az atombombát üldözzük az összes tudóst? azért mert a kapitalizmus miatt már volt 3 világ válság utáljuk az összes embert aki szereti a kapitalizmust? azért mert hitlert nem vették fel a müvésziskolába ahova jelentkezett utáljuk az összes müvésziskolát?...

2010. máj. 23. 12:32
 16/24 anonim ***** válasza:

44%-os látom nem olvastad végig amit írtam, vagy csak szimplán nem akarod észrevenni. Mondtan nem utálom az összes zsidót, viszont megértem hogy a németekben olyan feszültségekhez vezetett bizonyos zsidók ügyködése, hogy nem bírták tovább.

http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&feature=related

Hallgasd végig, és megtudod mire gondoltam. és mielőtt még elővennéd az antiszemita kártyádat, a hangfelvételen beszélő ember is zsidó.

2010. máj. 23. 13:02
 17/24 bumbi02 ***** válasza:

Freedman zsidó származásu de később ha jól tudom katolikus lett? amugy meg vannak elég meredek részei a felvételnek ( a teljesnek) pl hogy a zsidók igazából kazárok akik felvették a talmudizmust... de hogyha megkérdezel egy magyarországon lévő zsidót hogy milyen származásu magyarnak vallja magát, h ha egy németországit akkor ö németnek vallja magát... a zsidóság egy föként egy vallás és csak másodlagosan származás.. ilyen alapon a keresztények is csak a népvándorlások során beözönlött gótok és vandálok akik felvették a keresztény hitet..és nekik sincs közük a kereszténységhez...

abban hogy mennyire megbizható forrás freedman, milyen okból tálalt ki hogyha tényleg igaz és hogy tényleg igaz-e amit mondott nem mennék bele mert nem vagyok történész...

viszont.. ha igaz is..

freedman a cionistákról beszélt egy szük rétegéröl a zsidóságnak nem pedig kompletten a teljes zsidóságról... nem mind a 500 000 német zsidó bojkottált , nem az összes amerikai zsidó mondta azt h irány a háboru.. volt egy rétegük.. egy szük réteg miatt (mert mint tudjuk a gazdag réteg mindig a legszükebb) kellett üldözni és utálni kollektiven a zsidókat? hogyha a III világháboru kitöréséért egy barna haju ficko lesz a felelős, hnaptól üldözzük az összes barnahajut? nekem van zsidó osztálytársam és annyiban zsidó amennyiben én voltam katolikus.. és sztem abból a fél milliós német zsidóságból is sokan olyan szinten voltak zsidók hogy származásukat tekintve azok voltak, meg mondjuk néhány nagyobb zsidó ünnepet megtartottak de elsösorba németnek érezték magukat...a holokausztot nehéz megmagyarázni azzal hogy érthető volt a németek feszültsége... hogyha engem kirabolnak hindu vallásu emberek akkor hnap feszültség levezetésből öljek meg 2őt? azokat büntessék akik elkövették ne azokat akik az elkövető származásával egyezőek....

tehát ne azt a hindut aki tehenet simogat, hanem azt ameik engem kirabolt... csak hogy a zsidóüldözések során sose ez történt.. egy szük réteg miatt az egészet....

2010. máj. 23. 14:09
 18/24 bumbi02 ***** válasza:
plusz még a mohamedes résznél is volt egy alapvető hiba:) mohamed krisztus után halt meg nem előtte:) de ez nem számit a vita szempontjából:)
2010. máj. 23. 14:26
 19/24 anonim ***** válasza:

A kommunisták között tényleg sok volt a zsidó de nem a kereszténység miatt támadták az egyházakat hanem azért mert az egyház sokszor szembehelyezkedett a kommunista eszmerendszerrel. Pl Romániában ahol az egyház kevésbé volt "rendszerellenes" kevésbé is korlátozták az egyházi jogokat.

Az hogy a zsidó vallásúak "utálják a keresztényeket" az valószínűleg abból adódik hogy különböző vallások általában ne fogadják el egymást. Amúgy a zsidó vallás nagyon hasonlít a keresztény valláshoz. (ószövetség - újszövetség római katolikus - ortodox) Trükkös fiú volt ez a Mózi hogy egy egész fajt vallásnak álcázott. :-)

2010. jún. 1. 18:03
 20/24 anonim ***** válasza:
Keresztes háborúban kicsit szétcsapták a zsidókat, szerintem ennyi legyen elég.
2010. jún. 6. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!