Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Nemzeti Forradalmi Pártnak...

A Nemzeti Forradalmi Pártnak 2x is létrehoztam a wikipedia-s oldalát, mégis kétszer törölték. Akik törölték, érdekes módon zsidók voltak. Nem érdekes egy csöppet? Ennyire zsidópárti a wikipedia?

Figyelt kérdés
Azaz érdekes dolog benne, hogy a Nemzeti Munkáspártnak, illetve a Jobbiknak a wikipedia-s oldal fenn maradt, igaz, ezek már kicsit híresebbek, szóval kicsit furcsa is lenne, ha letörlődne a lapjuk... De az tényleg furcsa volt, hogy mind a kétszer zsidó törölte le az NFP lapját. Ez csak véletlen egybeesés, vagy mi?
2010. ápr. 5. 23:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%

Honnan tudod, hogy zsidók voltak?

Amúgy például tiltott önkényuralmi jelkép használata vagy a szólásszabadságot kimerítő véleménynyilvánítás esetén simán törölhetik.

Szart nem szabad reklámozni.

2010. ápr. 5. 23:27
 2/21 anonim ***** válasza:
36%

Honnan tudod, hogy zsidó volt?

Lehet tartalmazott olyan elemet a lap, ami szabályba ütközött.

2010. ápr. 5. 23:28
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
Ki volt az a zsidó?
2010. ápr. 5. 23:29
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát meglehet nézni a moderátorok oldalát, ahol meg lehet nézni, hogy milyen csoportokban vannak benne. Ez a két modi benne volt a Zsidó kultúra, illetve az Izrael csoportban, gondolom, nem véletlenül. Önkényuralmi jelképet nem raktam ki, a párt pedig egy bejegyzett párt.
2010. ápr. 5. 23:30
 5/21 anonim ***** válasza:
19%
Honnan tudod hogy ki törölte le? És pláne azt hogy ő zsidó volt?
2010. ápr. 5. 23:31
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Ha tudod ki volt, kérdezd meg. Lehet a wikis modikkal üzenetet váltani.
2010. ápr. 5. 23:32
 7/21 anonim ***** válasza:
74%

Hmmm...

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

Amikor kicsi voltam, utáltam ezt a mondást, de mára megértettem a lényegét.

Az a legszomorúbb az egészben, hogy mindenki azt hiszi, szabad a véleménynilvánítás és minden happy.

2010. ápr. 5. 23:32
 8/21 A kérdező kommentje:
Mami, és Data Destroyer törölte le. Én is a wikipediának az egyik szerkesztője vagyok, főleg kulturális témában szoktam cikkeket létrehozni, de most egy pártnak a lapját kíséreltem meg létrehozni, amit ez a két feltételezhetően zsidó szerkesztő letörölte...
2010. ápr. 5. 23:34
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyébként egy magyar szélsőjobboldali pártnak az oldala fenn van, de azt - még - nem törölték, de az enyémet már azonnal :D
2010. ápr. 5. 23:35
 10/21 anonim ***** válasza:
9%
Azért törölték szerintem, mert pl. Amerikában - a szabadság országában - sem engedik a KKK-t reklámozni.
2010. ápr. 5. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!