A Nemzeti Forradalmi Pártnak 2x is létrehoztam a wikipedia-s oldalát, mégis kétszer törölték. Akik törölték, érdekes módon zsidók voltak. Nem érdekes egy csöppet? Ennyire zsidópárti a wikipedia?
Figyelt kérdés
Azaz érdekes dolog benne, hogy a Nemzeti Munkáspártnak, illetve a Jobbiknak a wikipedia-s oldal fenn maradt, igaz, ezek már kicsit híresebbek, szóval kicsit furcsa is lenne, ha letörlődne a lapjuk... De az tényleg furcsa volt, hogy mind a kétszer zsidó törölte le az NFP lapját. Ez csak véletlen egybeesés, vagy mi?2010. ápr. 5. 23:23
11/21 anonim válasza:
Olvasd el a wikipédia cikkíróinak szánt szabályokat. Jegyezd meg és ennek tekintetében írd meg a szócikkedet. Aztán lehet zsidózni.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem reklámot csináltam a pártnak, hanem csak egy leírást, úgy mint a többi pártról :D Nem esett le még mindig, hogy már van fenn szélsőjobboldali pártról szóló cikk? :D
2010. ápr. 5. 23:42
13/21 A kérdező kommentje:
Nem zsidózok, tényleg zsidók! Vagy már a bolgárra sem lehet azt mondani, hogy bolgár?
2010. ápr. 5. 23:44
14/21 anonim válasza:
nem hazudtolták meg származásukat ..
15/21 anonim válasza:
Az óvónéni most nem olvassa a GYIKet. Kénytelen leszel egyedül megbeszélni a problémádat a wikisekkel.
16/21 A kérdező kommentje:
Már írtam nekik kb. 3 órával ezelőtt, gondolom, még nem voltak gép közelben... Bár a lapot is kb. akkor törölték, már másodjára.
2010. ápr. 5. 23:56
17/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a NFP-nek a wikipedián a helyen, nem az ideológia miatt, hanem azért mert annyira jelentéktelen. Egy rendes weblapjuk sincs.
18/21 anonim válasza:
Az én garázszenekaromat is törölték a wikiről, ehhez mit szólsz?
19/21 A kérdező kommentje:
A Nemzeti Munkáspártnak sincsen akkora jelentősége, és még egy normális weblapjuk sincsen, mégis fenn van. Hogy van ez?
2010. ápr. 6. 12:31
20/21 szproot válasza:
Van ez a "notability" dolog, hogy mennyire "jelentős" valami. Na ezt kritizálják rengetegen, mert egy jó kis szubjektív cenzúrát visz abba a rendszerbe, amibe pont jól elférne még 2800 byte információ. Erre való hivatkozással egyes wikis arcok néha "kigyomlálnak" olyan tartalmakat, amik személyes világképüknek nem felelnek meg.
Egyelőre ez van, ezzel kell együtt élni, s lehet reménykedni, hogy egy szabadabb wikipedia átveszi majd a helyét, kezdeményezés biztos van sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!