Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktor miért engedi ezt?

Orbán Viktor miért engedi ezt?

Figyelt kérdés
Mindenki tudja, hogy a kádár korszak visszasírói gyülölik a fejlödést, söt szinte mindent megtesznek azért hogy lehúzzák a feltörekvö embert. Az igazi kérdés az lenne, hogy ezzel a réteggel miért játszik sokszor össze a rendörség azért hogy a tehetösebb családok gyerekeit vagy fiatal felnöttjeit büncselekmenybe probaljak hajszolni. Szerintem Orbánnak minimum 1,5x ennyi szavazata lenne ha nem a tehetösebb csaladokat baztatná suttyomban a rendör meg a tobbi szolgalat hanem a fejlödést és a nyugathoz való versenyfelvételt hátráltató prolikat. Eu-n Orbán megállja a helyét és csak elképzelni tudom, hogy a Vona meg a többi nézne mint hal a szatyorban egy Eu-s parlamenti vitában. Mindemellett Orbán megtanult angolul és full jól használja és fejleszti az országot és simán helyt áll az EU parlamentben is. És azok a fiatalok akik azert nem mennek el szavazni mert érzik a proli kádárista réteg nyomását azok bizony a fideszre szavaznának.

2017. jún. 29. 01:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Látszik iskolaszünet van. Hány éves vagy kedves kérdező? 13? 14? kb azt az értelmi szintet képviseled (kis jóindulattal persze)

Prolizol meg gyűlölködsz itt semmi más.

Kit szekál a rendőrség? a gazdagokat? ott ülnek a parlamentbe narancssárga színekben és mégse csinál semmit a rendőrség, pedig bőven mehetnének a dutyiba amennyi korrupciós ügyletük van, ja a főügyész és az országos rendőrfőkapitány is fidesznyik mint te? ez igen sokat megmagyaráz.

2017. jún. 29. 08:40
 12/24 árokpart ***** válasza:
100%
Hiszen pont most a Fidesz alatt van a gazdagoknak a legnagyobb befolyásuk és a rendszerváltás óta most kérkedhetnek a legszabadabban amilyük van, nemhogy szekálná őket a rendőrség vagy bárki. Ha kimegyek egy főútra a rendszerváltás óta soha nem láttam még ennyi nagy kategóriás magyar rendszámú luxusautót mint manapság. A világért sem irigylem őket, nekem amennyit járok bőven megteszi a Suzuki is a fenntartása is elég olcsó és kevésszer is kell javítani még így is, hogy több mint 10 éves a járgány. Csak azért írtam ezt le, mert pont fordítva van mint ahogyan leírtad. A túlságos jómóddal éppen, hogy talán Gyurcsányék meg Medgyessyék alatt volt a legkevésbé ildomos villogni, ők igazából a hibák ellenére még mindig jobban képviselték az átlagembert mint a mostani kormány.
2017. jún. 29. 10:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

"Az se volt normális dolog hogy név nélkül jutottál hozzá."

Mikor jutottunk mi név nélkül SIM kártyákhoz?

Tudtommal minden vásárláskor elkérték személyi okmányunkat!

Vagy miről is hebegsz?

Nem értelek!

2017. jún. 29. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy te valamit nem értesz nem jelenti azt hogy nincs. Simán lehetett régen venni pl Tescóban telefont dobozban sim kártyával. Nekem most is van egy telenoros telefonom kártyával . Úgy kaptam már azt se tudom hol v. miért. Hozzámvágták. Nem véletlen hirdetik meg küldik az sms-t a feltöltőkártyasoknak. Be kell menni a szolgáltatóhoz adategyeztetésre. Aki nem teszi annak megszűnik a kártyája.
2017. jún. 29. 21:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
#5: Igen, hogy hánysz, sőt okádsz, azt látjuk. De nyugi, idővel " kitisztulsz". Vagy nem.
2017. jún. 29. 21:52
 16/24 A kérdező kommentje:
Az elsö válaszolónak van igaza. És a simek névhez kötése meg jó ötlet bki bmit mond.
2017. jún. 30. 19:40
 17/24 anonim ***** válasza:

03.35.

Mi a fene bajod van. A papnövendékek kivételével MINDENKI Kisztag volt. Az volt az EGYETLEN ifjúsági szervezet, összejöveteli forma, hát oda ment mindenki. Én semmi "politikai" maszlagra nem emlékszem, csak klubdélutánokra, filmvetítésekre, kirándulásokra. Radnóti emlékmenetre. Építótáborra.

Igen, voltak karrieristák is, akik főkiszesek lettek, mindenütt van szemét, föl is emelkedik. Hogy fizessék érte. Ma meg lehet, hogy pont az ilyen függetlenített izék ugatnak a leghangosabban az egyszerű, mezei volt tagokra. Pedig ég és föld volt a különbség.

Kérdező, hogy valaki miért nem megy szavazni, az csak egy lehet. Nem akar beleszólni, hagyja a többieket dönteni.

2017. júl. 1. 15:59
 18/24 anonim ***** válasza:

"Kérdező, hogy valaki miért nem megy szavazni, az csak egy lehet. Nem akar beleszólni, hagyja a többieket dönteni."

Eldöntheti, hogy így legyen szar neki, úgy legyen szar, vagy inkább amúgy. Ahhhhh, ezért megéri :$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

2017. júl. 1. 18:11
 19/24 anonim ***** válasza:

18.11

Tudod, akárki alapíthat pártot, és lehet, hogy melléd is állnának, ha jó programot csinálsz. És akkor lenne több és esetleg jobb választás is.

2017. júl. 1. 18:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, sötét vagy, mint a belső zseb...
2017. júl. 5. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!