Mik azok a "büfé szakok"? És miért engedi Orbán Viktor hogy ezeken a szakokon legyenek államilag támogatott helyek?
Figyelt kérdés
oktatás,büfészak2015. máj. 9. 11:20
1/7 anonim válasza:
Mert van, akit ezek a "büfészakok" érdekelnek. Miért, szerinted mindenkinek orvosnak, mérnöknek, meg programozónak kellene lennie? És ha én filozófus, vagy művészettörténész, vagy angoltanár akarok lenni, akkor mi van? Nekem esélyem se legyen továbbtanulni?
2/7 anonim válasza:
A férjem szociálpedagógusként (köznyelv szt ez is büfé) hajléktalan-szállót vezet. sajnos szükség van rá... ezután ezt is vezessék inkább mérnökök?
3/7 anonim válasza:
azért mert tudtommal szabad országban élünk és ha én úgy döntök hogy egyetemre akarok menni szabad bölcsészetet tanulni és elég jó lett az érettségim akkor igenis oda fogok menni és ingyen fogok ott tanulni :)
más országokba az orvosin kívül minden szak ingyenes és senki nem szabályozza, hogy te mit tanulj (skócia, dánia stb)
4/7 anonim válasza:
A különbség az, hogy más országokban szükség is van ennyi szabad bölcsészre, nálunk meg hemzsegnek a mekitől kezdve a burger kingen át a KFC-s melósokig a bölcsészek.
Jogod az van tanulni természetesen, viszont nem hinném, hogy a késöbbiekben éhbérért szeretnél valami lepukkadt gyorskajáldában dolgozni (aktuális szabadbölcsész munkalehetőség)
5/7 A kérdező kommentje:
utolsónál a pont!Én is így gondolom
2015. máj. 9. 20:11
6/7 anonim válasza:
Az ne is zavarjon titeket, hogy a bölcsészek a mekiben témát több esetben cáfolták...
7/7 A kérdező kommentje:
Na de kik? Az ott tanító tanárok? Naná hogy cáfolták! Azt akarják, hogy továbbra is sokan menjenek oda! Nincs ebben semmi meglepő, bizonyító erejű dolog! Ha olyanok cáfolták, akiknek nem érdekük, hogy sokan menjenek oda, az már meggyőző érv lehetne!
2015. máj. 10. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!