Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Liberalista eszmék vagy...

Liberalista eszmék vagy Jobbik? Melyiket tartod jobbnak? Miért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
78%
nem csalódtam viszont ma sem... írtam jó pár kommentet, de érdemi vitát ezekkel az úgynevezett liberálisokkal nem lehetett folytatni, az első érvemnél fennakadtak és maradt a demagógia...
2010. máj. 17. 19:06
 42/68 anonim ***** válasza:
44%

te világpolgárnak tartod magad, akkor nem mindegy? ott a világ összes országa,itt viszont azok fognak előnyhöz jutni akik MAGYAR érdekeket akarják előbbre vinni. ha te nem ilyen vagy és azon dolgozol, hogy ez az ország megszűnjön, beolvadjon el ne várd már hogy még kinyalják mellé a segged is

Definiáld, mi a "magyar" érdek, ami mind a tízmillió embernek jó. Elárulom, nincs ilyen.

2010. máj. 17. 19:09
 43/68 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:09

tudod én nem mondom mind a 15 millió emberre, hogy magyar. inkább definiálnám a magyar szót: Az a magyar ember aki magyarnak érzi magát. Az, hogy valaki magyar állampolgár és tud magyarul beszélni kevés ahhoz, hogy becsületes magyar szellem birtokolja a lelkét.

Isten, haza, család. így tudnám jellemezni bár az Isten formai számomra, viszont a közös gyökereinket nem szabad kiirtani.

2010. máj. 17. 19:13
 44/68 anonim ***** válasza:
44%
Akkor viszont nem a magyarok érdekeit képviselnék, hanem a hozzájuk hasonlókét.
2010. máj. 17. 19:14
 45/68 anonim ***** válasza:
85%

Jobbik

Szebb Jövőt

2010. máj. 17. 19:15
 46/68 anonim ***** válasza:
78%
tudod ez a legnagyobb különbség, hogy valaki nemzetben gondolkodik, vagy nem. és azon belül ha abban gondolkodik, és megtűrök mindenféle elvet, viszont aki az ország ellen van az az ország ellensége, és az emberiségben az a szokás alakult ki, hogy az ilyeneket hazaárulónak nyilvánítják.
2010. máj. 17. 19:15
 47/68 anonim ***** válasza:
36%

"nem csalódtam viszont ma sem... írtam jó pár kommentet, de érdemi vitát ezekkel az úgynevezett liberálisokkal nem lehetett folytatni, az első érvemnél fennakadtak és maradt a demagógia..."

Biztos vagy abban, hogy az "úgynevezett liberálisokkal" van a baj, és nem a te érveid túl gyengék a szabadelvűek meggyőzésére? ;)

2010. máj. 17. 19:16
 48/68 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:14

ez a gond látod, hogy a te felfogásodban nem ezt jelenti a magyar.

* Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet.

találd ki kitől idéztem.

2010. máj. 17. 19:18
 49/68 anonim ***** válasza:
81%

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:16

én a demagóg hazugságaikat érvekkel, tényekkel cáfoltam, ők ezek után nem írtak többet. mégis mire véljem?

2010. máj. 17. 19:19
 50/68 anonim ***** válasza:
34%
MSZP - sokat hibázot, de a mostani tervek alapján maradnák az MSZP mellet , nincs olya párt ami nem hibázna majd meg kell nézni hogy a mostani mit fog :D
2010. máj. 17. 19:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!