Liberalista eszmék vagy Jobbik? Melyiket tartod jobbnak? Miért?
tehát te liberalizmussal egyetértőként nem korlátoznád a gárda ruhát a kettős mérce alapján ugye
Őszintén? Nem. Momentán én a gyűlöletbeszéd ellemi törvénnyel sem értek egyet, mert a demokrácia azért demokrácia, mert ameddig nem szólítasz fel mások kiírtására, és vállalod a következményeket, jogod van hülyének lenni. De olyan szervezetekét már igen, amiknek a ruhái joggal kelthetnek félelmet egyesekben, legyen akár ávós, vagy náci egyenruha.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:35
jó rendben, akkor mondjuk a 2006 őszi rendorterror alkalma miatt kérdem, gondolom ott se a tüntetők szabadságát támogatnád
gárda?
egy pártnak sem lehet párthadserege.
különben működhetnének nagy boldogsággal...
A válasz írója 36%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:37
hm ritka felfogás, te valóban közelebb állsz a valódi liberalizmushoz. de mond meg nekem, mi alapján döntöd el hogy mi félelemkeltő és mi nem az? ez már nem szabadosság?
Mégis mi a baja mindnekinek a Gárdával?
Mért keltene az félelmet? Mért lenne bármi rossz benne?
Örülönünk kéne neki, hogy létezik
A válasz megírásának időpontja: ma 18:36
sajnálom, ha kénytelen vagy ütköztetni az álláspontodat, kulturált vitát szeretnék folytatni. nem pedig egymondatos demagóg válaszokat írni
A válasz megírásának időpontja: ma 18:41
én meg arra emlékszem, hogy a rendőröket kiküldték rohamruhában azonosítószám nélkül(ezt hívják politikai terrorizmusnak) hogy oszlassák fel a tüntetést, rátámadtak a hazafiakra és onnantól tényleg elszabadult a pokol. kicsit szelektív a memóriád.
hm ritka felfogás, te valóban közelebb állsz a valódi liberalizmushoz. de mond meg nekem, mi alapján döntöd el hogy mi félelemkeltő és mi nem az? ez már nem szabadosság?
Emberek millióinak kíírtása félelemkeltő. Pont.
Mégis mi a baja mindnekinek a Gárdával?
Mért keltene az félelmet? Mért lenne bármi rossz benne?
Örülönünk kéne neki, hogy létezik
Nem, nem kellene neki örülnünk, mert a nyugati demokráciákban nincs olyan, hogy pár civil összeáll, és kikiáltják a nemzetőrséget, úgy, hogy nem a mindenkori kormánynak, hanem egy pártnak tartoznak engedelmességgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!