Szerintetek ki fogja megnyerni a következő választásokat?
"Jah, tehát ezek nem igazak?"
Nem hát.
"De ha nem igazak, akkor bajba kerülhet a fidesz, mivel a Botka feljelentheti (MSZP) őket"
A közéleti személyiségek esetén elég sokáig el lehet menni kitalált dolgok hangoztatásában. Nem vagyok jogász, de a politikusok folyamatosan csinálják, és még soha senki nem került érte bajba.
"tehát valami alapja kell hogy legyen, vagy a MSZP kap pénz Soros Alapítványától vagy valami ilyesmi"
Ha az MSZP bármilyen összeköttetésben állna Sorossal, akkor már tudnád. A fidesznyikek naponta ötvenezerszer leírnák.
"Valami alapja kell hogy legyen, mivel alaptalanul a kormány se állít dolgokat."
Ne szívass már. A kormány nem hiszem hogy akár csak egy megalapozott dolgot állított... talán a négyes metró átadása óta. Az megalapozott volt, hogy elkészült a négyes metró. Azóta nem jut eszembe egyetlen egy alkalom se, amikor ne alaptalanul állított volna dolgokat a kormány. Hol élsz te?
DE én ilyen naiv vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!