Lehetséges, hogy a baloldal szándékosan nem akarja megnyerni a 2014-es választásokat?
én nem hiszem, hogy erre játszanának, mert ez az egész összefogás 14-re jött létre
ha ezt elbukják, pl. az együtt 2014 okafogyottá válik
a baloldal mindig is nagyon gyenge volt a kommunikációban
A műbalhé azért is lehet, hogy róluk szóljanak a hírek. Ennek a következménye a nagyobb ismertség, ami pedig több szavazatot jelent a mostani bizonytalan választóktól. Aztán pár hónap múlva majd látványosan összeborulnak. Ezért aztán mindegy is nekik, hogy kettejük közül most melyikhez pártolnak a bizonytalanok, a végén összeadódik.
De remélem elbuknak, ahogy Lengyelországban is, ott már jó ideje súlytalan a baloldali párt.
Szerintem a balloldal akkorát bukot, hogy egyideig semmi esélyük semmire.
Fidesz is eléggé lenullázza magát.
Jobbik meg fokozatosan erõsödik.
@utolsó: hát ja:(
családom néha fölveti, azért még ne adjam föl a németországi lakhelyemet (nemrég költöztem haza)
Vicces a kérdés, úgy értelmezhetö, hogy
"Tényleg ennyire rosszak a politikusaink? - ugye csak játszák"
Attól tartok, a válasz: "ez a valóság, vazze, 23 év alatt ilyen minöségü politikát nevelt ki a választók bölcsessége"
hajramagyarorszaghajramagyarok
"választók bölcsessége"?
Ne a választókat hibáztasd, ilyen volt a választék: gyenge és középszerű pártok.
#1: a baloldal nem volt mindig gyenge kommunikációban, sőt jelentős túlsúlya volt az összes médiában még a kétezres évek elején, az 1. Orbán-kormány idején is.
Gyurcsány miniszterelnöksége óta, és főleg 2006 óta azért gyenge, mert a legbüdösebb szart, ami balról ömlik, már ők sem tudják megmagyarázni.
>"választók bölcsessége"?
>Ne a választókat hibáztasd, ilyen volt a választék: gyenge
>és középszerű pártok.
Nos, a politikus kaszt is a társadalom része és sokat mond róla. Koevolúció... Pl. a pártoknak leginkább azon kell versenyezniük, melyikük oszt több pénzt. Részletes programokra hány% figyel? Talán mára egy árnyalatnyit elfogadóbb a népesség, azzal szemben, hogy "nincs végtelen pénz" de csak talán... (tudom, tudom, Kádár-rendszer, kölcsönböl...)
Amúgy a társadalmunk reakciója a lopásra - próbáljuk ki ugyanezt egy német fórumon? :
(én most költöztem haza NObol, azért zavart - egy kicsit:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ezzel nem at akarom mondani, hogy nem kell próbálkozni, újabb és újabb csoportokat behozni a politikába, roma sem épült föl egy nap alatt - pun intended? ;p
Mellesleg, hogy mellékesen a kérdéshez is hozzászóljak:
én félig azért elhiszem a Bajnainak, hogy leginkább azért jön vissza a politikába, hogy megakadályozza a NER 2.0-t. Vannak gyerekei, nem? (Nincsen Pénz- és Karrierszükében sem.) Én legalábbis aggódom (hátha nekem is lesz miért - csajok, ismerkedni?;).
udv:
# 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!