Ki fog a baloldal ellen szavazni 2014-ben?
Részben ellenük is szavazok.
Én nem járulok hozzá , hogy újra liberális "szabadelvű" vezetése legyen az országnak.
Elég volt sok évnyi SZDSZ.
Olyanból nem kérek ismét.
# 3:
Nem ő vagyok, de én például egy monarchiát támogatnék, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ne legyen 4 évente új vezére az országnak, aki betömi a zsebét.
Egy családnak a meggazdagodása mégis sokkal könnyebb, gyorsabb és kevesebb veszteséggel járó dolog, mint a mostani politikai paletta teljes egészének.
Kérdezőnek: Én nem fogok elmenni szavazni és nem is fogom utána járatni a pofámat. Csalódtam az összes pártban és szeretném két éven belül elhagyni az országot, ha minden jól megy, végleg.
"Nem ő vagyok, de én például egy monarchiát támogatnék, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ne legyen 4 évente új vezére az országnak, aki betömi a zsebét.
Egy családnak a meggazdagodása mégis sokkal könnyebb, gyorsabb és kevesebb veszteséggel járó dolog, mint a mostani politikai paletta teljes egészének."
Megnyugtatlak, a monarchiában sem csak egy család akarna meggazdagodni és nem csak egynek kéne megtömni a zsebeit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!