Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki fog a baloldal ellen...

Ki fog a baloldal ellen szavazni 2014-ben?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

mindenki, aki ezt a rezsimet fent akarja tartani

2013. jún. 28. 08:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Én vagy nem szavazok senki ellen, vagy mindenki ellen. Most a baloldal ellen szavazni, mert baloldal, nincs értelme, ahogy a jobboldal ellen sem, mert jobb oldal. Ha az egyik oldalról jönne egy párt, aminek jó a programja és megbízható(nak tűnő) emberek alkotják, nem fogom leszavazni, mert jobb vagy baloldali. Ha meg nem jön, nem fogok egyik oldalra se alkalmatlan pártra szavazni, csak hogy ne a másik legyen.
2013. jún. 28. 09:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Itt azt írta valaki,hogy örökre el szeretné hagyni az országot. na tessék! és még szidják sokan a Kádár rendszert,hogy akkoriban sokan mentek ki külföldre. Na és most? Mennyien és miért menekülnek Magyarországból?
2013. jún. 28. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
# 13 Én írtam és a válaszom, hogy nagyon sokan és nem csak a pénz miatt. Sőt, az én esetemben sem elsősorban a pénz, hanem az egész ország helyzete miatt. Ahogy senki nem törődik semmivel, mindenki a maga javát szolgálja. Nekem ez nagyon nem tetszik. Tudom hogy más országokban is emberek élnek, de talán nem ennyire pofátlanok.
2013. jún. 28. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!