Tisztelettel kérdezem a jobbikosokat, ez már nem kínos?
Hogy mondjam. Vannak olyan emberek ebben az országban, akik erre a fazonra, egy skinheadre, meg hasonló kaliberű emberekre szavaztak, önszántukból? Nekem ezek után senki se beszéljen politikusbűnözésről a Jobbikból.
"de ahogy kitört a balhé húztam minnél messzebre,mert nem volt kedvem a rendbontásban részt venni!!"
behúztad füled farkad és leléptél
" Micsoda fogalomzavar: pártrendőrség:D, ez az egyik kedvencem."
tetszik vagy nem az mszp utasítására cselekedett gergényi az a szemét!
"de ahogy kitört a balhé húztam minnél messzebre,mert nem volt kedvem a rendbontásban részt venni!!"
behúztad füled farkad és leléptél
Ilyenkor meg nagy a szája mindenkinek.....
"behúztad füled farkad és leléptél"
Igen,mert tudtam,hogy törvénytisztelő állampolgárhoz méltó módon ott már nem tudtam volna résztvenni abban a balhéban ami ott volt!Ezért jobbnak láttam,ha olajra lépek!
szóval a fidesz nem lehetett felbújtó, mert az mszp a gyurcsány szdsz, stb volt?
akkor most mi is van? akkor mégse csakúgy magától ment ez az ember rendőrt "verni"? akkor mégse olyan nagy bűnös? döntsétek már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!