Tisztelettel kérdezem a jobbikosokat, ez már nem kínos?
Hogy mondjam. Vannak olyan emberek ebben az országban, akik erre a fazonra, egy skinheadre, meg hasonló kaliberű emberekre szavaztak, önszántukból? Nekem ezek után senki se beszéljen politikusbűnözésről a Jobbikból.
"amíg te nem tudsz bizonyítékot mutatni és alátámasztani a vádadat
ne is vádaskodj ;)" Láttam legyen ennyi elég!!A tárgyaláson meg nyilván készülnek és mutatnak felvételt is róla,ahogy rendbontó módon viselkedik!
88
Ez lenne a normális. Amúgy én hajlok arra, hogy ez a nulla százalékos egy provokátor, mert ilyen egyszerű szélsőjobboldali nincs.
"A szemlélet meg néha hihetetlen: Kimész az utcára (illegálisan) tüntetni, dobálod a rendőrt, nem engedsz a feloszlatásnak, és még felháborodsz, ha a rendőrség rád támad."
Igy van!!Aki meg ezt csinálja az számoljon a következményekkel és ne hőzöngjön!!
Jobbik=rasszista.
Vagy nem?
De nem ez volt a kérdés.
Igen kínos.
Elég szomorú hogy az én pénzemen takarítanak majd össze amit a rendbontók szétdobálnak...
"A szemlélet meg néha hihetetlen: Kimész az utcára (illegálisan) tüntetni, dobálod a rendőrt, nem engedsz a feloszlatásnak, és még felháborodsz, ha a rendőrség rád támad."
látod ez sem igaz
töntettek a kormány ellen jogosan
máshol lemondtak volna
Gy. nem mondott kötötte az ebet a karóhoz
MINDENKI ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁST AKART
a fidesz is tüntetéseket győléseket szervezett
a rendőrök meg szépen a kormány utasításra illegális eszközökkel oszlatni kezdtek
ITT KEZDTEK EL DOBÁLNI AZ EMBEREK
ez bizonyított tény
szóval jogos a felháborodás
"Igy van!!Aki meg ezt csinálja az számoljon a következményekkel és ne hőzöngjön!!"
már említettem gyurcsánynak le kellet volna mondania
és előrehozott választásokat kiírnia
a tüntetések az ő lépésének a következményi
"Mi nem elfogult, a kurucinfó?!"
vagy az ATV ?
"Az elfogultság hihetetlen méreteket öltött"
a kérdező a legjobb példa erre
Nana, azért a rendbontók legalább 80%-a fideszes volt ám!
"skinhead vezér volt 20 éve"
Az Orbán meg KISZ titkár.
"Akármelyik párttal is szimpatizálok, belátom, ha valamelyik kretén bűncselekményt követett el. Vonatkozik ez pl. Zuschlag-ra vagy erre a Jobbikos képviselőre. "
Zushlag miliókat milliárdokat töntetett el
a pénz egy része az mszp nél landolt
ő meg (ha igaz és ő volt) pont ő ellenük tüntetett
miért kellet kormány parancsra feloszlatni?
addig nem is történt rendbontás míg nem oszlattak
csak kiabálták hogy mondjon le gyurcsány
ezt is kellett volna tennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!