Mit gondolhatnak Brüsszelben Orbán Viktorról?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 12:10
1/9 anonim válasza:
Kiváló államférfi. Megvédi a hazáját a globalista Brüsszeltől
2/9 anonim válasza:
Egyébként tényleg azt gondolják hogy kiáll az országért a brüsszeli bürokráciával szemben. Attól hogy a brüsszeliek hivatalból mást képviselnek magán emberként sokszor elismerik amit csinál. Volt erről szó egy külföldi hírműsorban.
3/9 anonim válasza:
Brüsszelben kik? Donald Tuskra, a rettegett lipsire szavazott ismét OV, innentől mi a kérdés?
4/9 anonim válasza:
Az attól függ, hogy brüsszeli muzulmán hitszónokokat, vagy a navracsicsot kérdezzük.
5/9 anonim válasza:
"Hogy mekkora csicska, hogy a migránsok helyett a magyarokat támogatja."
Akkor én nem igazán vagyok magyar, ugyanis tőlem inkább elvesz, mint hogy adna.
6/9 anonim válasza:
6#, azért mert migránsok leszármazottja vagy, ezer éve jöttetek be, szégyelld magad. Az igazi szittya magyar itt született.
7/9 anonim válasza:
Ki tudja? Én simán el tudom képzelni, hogy bár támadják, valójában szurkolnak neki, csak kimondani nem merik azt, amit gondolnak.
8/9 anonim válasza:
Brüsszelt már asszimilálták a Borgok? Szerintem nincs egységes vélemény.
Ugyanakkor nem hinném, hogy annyira fontos szereplő lenne, hogy körülötte forogna az EU-s döntéshozatal, ne tévesszen meg a hazai média.
9/9 anonim válasza:
kb azt sem tudják kicsoda
aki mégis tudja az jó eséllyel látja mennyire elmebeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!