Vajon mit gondolhatnak rólunk?
Kényes beszélgetésbe bonyolódtam, egy nagyon kedves osztrák barátommal. Szóba jött a politika, és benyögött egy ilyet nekem, hogy "ne akard tudni, hogy miket beszélnek a mostani Magyarországon hatalmon lévő kormányról nálunk".. Visszakérdeztem, hogy Mit gondolnak?
és valamiért nem akarta elmondani. Mi lehet ebbe ennyire titkos? Egy nagyon kedves ember egyébként, de erre az egyre nem szeretett volna válaszolni, pedig nagyon kíváncsi voltam. Szerintetek?
Olyan még nemigazán fordult elő a történelemben ,hogy az osztrákok jókat és szépeket mondjanak rólunk.
Ő exelenciásságuknak mi vagyunk a büdös , zajos, mihaszna szomszéd, aki mindig csak kellemetlenkedik nekik.Hátunk mögött lehordanak mindennek , de amikor a pénzed költöd náluk , a hátsód is kiyalják miközben fülükig ér a szájuk.
HAGGYUKMÁAZILYET!!
Az osztrákok különb népnek gondolják magukat de ennek megvan az oka.Valahol érthető is.
Persze hogy nem akarta elmondani mivel nem akart megsérteni.
A "mi nagy részünk" sem szereti a Magyarországon hatalmon lévő kormányt (joggal) tehát ezen nincs meglepődni. Bár én azért egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy miket mondanak
VI. Ktorról az osztrákok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!