Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vajon mit gondolhatnak rólunk?

Vajon mit gondolhatnak rólunk?

Figyelt kérdés

Kényes beszélgetésbe bonyolódtam, egy nagyon kedves osztrák barátommal. Szóba jött a politika, és benyögött egy ilyet nekem, hogy "ne akard tudni, hogy miket beszélnek a mostani Magyarországon hatalmon lévő kormányról nálunk".. Visszakérdeztem, hogy Mit gondolnak?

és valamiért nem akarta elmondani. Mi lehet ebbe ennyire titkos? Egy nagyon kedves ember egyébként, de erre az egyre nem szeretett volna válaszolni, pedig nagyon kíváncsi voltam. Szerintetek?

2012. nov. 21. 13:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Olyan még nemigazán fordult elő a történelemben ,hogy az osztrákok jókat és szépeket mondjanak rólunk.

Ő exelenciásságuknak mi vagyunk a büdös , zajos, mihaszna szomszéd, aki mindig csak kellemetlenkedik nekik.Hátunk mögött lehordanak mindennek , de amikor a pénzed költöd náluk , a hátsód is kiyalják miközben fülükig ér a szájuk.

HAGGYUKMÁAZILYET!!

2012. nov. 21. 14:10
 2/17 anonim ***** válasza:
23%
A kormány támogatásával folyik az izraeliek betelepítése. Szerinted mégis mit gondolhatnak rólunk? :SSS
2012. nov. 21. 14:15
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Az osztrákok különb népnek gondolják magukat de ennek megvan az oka.Valahol érthető is.

Persze hogy nem akarta elmondani mivel nem akart megsérteni.

2012. nov. 21. 14:37
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
miért? te jó véleménnyel vagy a kormányunkról?
2012. nov. 21. 14:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerinted az olasz kormányról mit gondoltak anno mikor Berlusconi volt a miniszterelnök ott?
2012. nov. 21. 14:56
 6/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem, hogy nagyon különbözne a véleményük attól, amit itthon gondolnak róla (a kormányunkról).
2012. nov. 21. 14:56
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Nekem azt monda egy srác Bécsben, hogy Orbán Viktor = Adolf Hitler.
2012. nov. 21. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő már csak tudja. Végül is Hitler osztrák volt (csak erről ők szeretnek megfeledkezni).
2012. nov. 21. 15:00
 9/17 anonim ***** válasza:
33%

A "mi nagy részünk" sem szereti a Magyarországon hatalmon lévő kormányt (joggal) tehát ezen nincs meglepődni. Bár én azért egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy miket mondanak

VI. Ktorról az osztrákok

2012. nov. 21. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:
37%
Meg lettek adóztatva a bankjaik, úgyhogy most a zsidó médiájuk hülyíti őket. Egyébként, olyat még nem hallottam, hogy az elmúlt 500 évben jót mondtak volna a magyarokról úgyhogy le kell őket sz@rni.
2012. nov. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!