Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vajon mit gondolhatnak rólunk?

Vajon mit gondolhatnak rólunk?

Figyelt kérdés

Kényes beszélgetésbe bonyolódtam, egy nagyon kedves osztrák barátommal. Szóba jött a politika, és benyögött egy ilyet nekem, hogy "ne akard tudni, hogy miket beszélnek a mostani Magyarországon hatalmon lévő kormányról nálunk".. Visszakérdeztem, hogy Mit gondolnak?

és valamiért nem akarta elmondani. Mi lehet ebbe ennyire titkos? Egy nagyon kedves ember egyébként, de erre az egyre nem szeretett volna válaszolni, pedig nagyon kíváncsi voltam. Szerintetek?

2012. nov. 21. 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

nagyeszű 10-es, szerinted ki fizeti a bankadót? nem te, ha bármilyen dolgod van a bankkal?

egy biztos, a kormányunk mesterien űzi az oszd meg és uralkodj elvet ... és a sok szűkagyú még el is hiszi, hogy áááááááááá az nem a lakosság terhe lesz, ha pl a földben lévő közművekre adót fizet a közmű cég azt a végén ki a túró fizeti meg?

istenem, de be vagyunk kerítve agyamentekkel

2012. nov. 21. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:

tök mindegy ki van itt kormányom az ország lakosságának kétharmada ellenzéki.De nem csak a kormány ellen, hanem úgy általában minden ellen.Főleg ha valaki irányítani akarja és az akaratának alá kell(ene) vetnie magát.

Itt mindenki zseniálisan okosnak és a legjobb vezetőnek szeretné magát feltüntetni, azzal nem törődve ,hogy nem az ilyen embereket szokták szeretni hanem azokat akik kedélyes nyugalommal viszonyulnak a világhoz és csendben teszik a dolgukat.

2012. nov. 21. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

"nagyeszű 10-es, szerinted ki fizeti a bankadót? nem te, ha bármilyen dolgod van a bankkal?"

Igen, azért hisztiznek miatta a bankok. A te vagy én fizetnénk a profitjuk után leszarnák. A másik, hogy nem kell osztrák bankba rakni a pénzt, mert ennyi erővel a seg@üket is nyalhatnánk reggeltől estig, vagy dolgozhatnánk helyettük, hogy nekik ne keljen.

A megosztottságról meg annyit, hogy van akik a haza érdekeit nézik, valakik meg egy géndefekt miatt, mindig azt nézik, hogy gusztustalanul, hogy tegyenek alá. Ilyen a kitenyésztet klubrádiós hallgató aki bolgárnak, meg parakovács antimagyaroknak helyesel.

Mindig ez a szánalmas szolgalelkűség, meg az, hogy vajon mit gondolnak rólunk. Legyen már gerincünk!

2012. nov. 21. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:

"Ő már csak tudja. Végül is Hitler osztrák volt (csak erről ők szeretnek megfeledkezni).

"

[link]

2012. nov. 21. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Megakart bántani, de nem tudott mit mondani ... Óvodába szoktak így gúnyolódni a másikkal.. Erről ez jutott eszembe:

x Pistike mondott rólad valamit!

y Mit, mi történt?

x Jobb, ha nem tudod...

y: óhh de mi az ?

x nek már is van egy barátja és y tisztelni fogja x-t...

2012. nov. 21. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Haha, Orbán Viktor olyan, mint Adolf Hitler? :D

Ez az év poénja! :D

2012. nov. 21. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Az osztrák barátod nem akarta a politizálással rontani a barátságotokat,ami szerintem egy jó pont neki.De ha annyira kiváncsi vagy nézz meg 1-2 osztrák fórumot.

Pl itt: [link]

2012. nov. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!