Esélye lenne bejutni a Parlamentbe egy vegetáriánus pártnak?
"helyett a zöldségek és a gyümölcsök. "
helyett a gabonafélék
"helyett a gabonafélék"
Igen, leghelyesebben mondva a növények.
"szerintem is előrébb kéne lennie az alapvető élelmiszereknek"
Nekem a hús alapvető élelmiszer. Csirkemell, hal, tojás, sajt, sovány túró, sovány marha, pulyka.
Ha te nem tudod ezeket megfizetni, az szomorú dolog, őszintén sajnálom. Sokan nem engedhetik meg maguknak a húst.
De hülyeségeket azért ne beszélj, kérlek. Ha valaki vegi, az az ő dolga, engem nem érdekel, azt eszik, amit akar. De engem hagyjon békén, mert nem vagyok vevő senkinek a véleményére. Tartsa meg magának, engem senki ne fárasszon. Köszöntem.
most pont olyan vagy mint a keresztények és a nemdohányzók
dohányzás közben ki vagy tiltva a szórakozóhelyekről, mért is a dohányosok? mért nem a nemdohányosok?
én nem erőltetem egy nemdohányzóra hogy csak akkor jöhet szórakozni ha lóg a cigi a szájában ez tök természetes szerintem akkor ez úgy lenne igazságos de minimum kevésbé diszkriminatív ha lennének CSAK dohányzó helyek
tehát ha te vega vagy hidegen hagy és nem lázadok be rajta ha lemegy a csicseriborsó áfája
neked mért fáj ha lemegy a húsé?
a disznótoros országába, aminek még az alakja is egy szép szelet rántottHÚS ne akarj már mindenkire fűevést erőltetni
amúgy imádom a vegákat, főleg mikor elkezdik ecsetelni hogy az ember csak a modern korba szokott rá a húsra
evolúció? tudod minek köszönheted hogy ilyeneket kitalálnak mint a vegaétrend? az agytérfogat növekedésének ami kiemelt az állatok közül, ha hiszed ha nem az a jelenlegi agyunk nemtudott volna kifejlődni állati fehérje bevitele nélkül
nem hiszed el? nézz szét az állatvilágban a ragadozó mindig intelligensebb a prédánál, miért? mert ha nem így lenne nem tudna enni a ragadozó és kihalna a faj mivel nem jut táplálékhoz
egyél sok füvet
Még csak az kéne!
A vegetáriánusok néha annyira erőszakosan erőltetik az ideológiájukat, hogy már a fasisztákkal egy szinten vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!