Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Esélye lenne bejutni a Parlame...

Esélye lenne bejutni a Parlamentbe egy vegetáriánus pártnak?

Figyelt kérdés
Onnan jött az ötlet hogy én vega vagyok, és felháborodtam hogy a vadhús ÁFA csökkentését akarják...meg már lassan minden hús ÁFA-ja csökken (igazából el is vész a ködben, nem sokat ér.) DE....a zöldségek ÁFA-ja miért nem csökkent??? Miért veszik semmibe a vegetáriánus embereket??? Hol van ilyenkor az egyenlőség??? Miért kiváltásos az aki húst fogyaszt???
2017. márc. 12. 11:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
2017. márc. 12. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

Semmi szükség még egy tornából felmentett balipsi pártra, aki ilyesmivel foglalkozik.

Az igazi, nemzeti-keresztyén magyar ember húst eszik, amit a nyereg alatt puhít!

2017. márc. 12. 12:03
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Egy vegetáriánusnak nem hiszem, na de egy elszántabb, radikálisabb állatvédőnek már annál inkább.
2017. márc. 12. 12:08
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
szerintem is előrébb kéne lennie az alapvető élelmiszereknek, zöldség, gyümölcs, rizs, liszt ilyesmi. Miért a hús? Nem értem.
2017. márc. 12. 12:09
 5/15 Koplárovics Béci ***** válasza:
70%

Tehát lenne egy párt, ami azzal kampányol, hogy mentsük meg az állatokat azáltal, hogy megesszük az élőhelyüket? Szerintem esélytelen.

"lassan minden hús ÁFA-ja csökken"

Az ÁFÁ-ja igen. Az ára nem (átmenetileg valamennyit).

2017. márc. 12. 12:14
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Milyen alapon lenne a vegetarianizmus politikai téma??? Mégis, mit képviselne egy ilyen párt??? Nem kötelező húst enni, akkor mi a cél? Az, hogy más ne ehessen húst???
2017. márc. 12. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Aztán lenne Nemzethy Keresztény Vegetáriánus Bizottság?
2017. márc. 12. 12:25
 8/15 Donald J. Trump ***** válasza:
A hús ÁFA nem azért csökken, hogy Piri néni a lakótelepen megengedhesse magának a heti kétszeri farhátat. Ugyan ez a sztori mögötte - de nézz vissza az elmúlt évekre, hogy hány vágóhidat meg húsfeldolgozót kellett felszámolni vagy állami segítséggel kimenteni. Na legalább ugyanennyi táncol most is a csőd szélén és rajtuk keresztül többezer gazda megélhetése van veszélyben. Tök mindegy, hogy most a húsiparról vagy másról van szó - ha akarod behelyettesítheted a "konzervgyártást", "gépjárműgyártást" vagy "fedettpályás fonalgombolytást" is. A lényeg, hogy az állam lassítani akarja egy viszonylag kiterjedt ágazat visszaszorulását, hogy legyen ideje a benne dolgozókat átképezni, az állatállományt folyamatosan csökkenteni.
2017. márc. 12. 15:02
 9/15 anonim ***** válasza:
53%
szerinted? [link]
2017. márc. 12. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

"A legalapvetőbb élelmiszer évezredek óta a hús"

helyett a zöldségek és a gyümölcsök.

Mára is csak esetleg a nyugati világon eszünk minden nap húsfélét. Nemhogy nem évezredek óta, de nem is olyan régen még nálunk is a heti 2x-i húsétel volt az átlag. És ez már a jóléti időszak az emberiség számára. Jól néznénk ki csak heti 2x enni.

2017. márc. 12. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!