Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a Jobbik...

Mi a véleményetek a Jobbik politikai irányváltásáról?

Figyelt kérdés

2017. febr. 8. 21:16
1 2
 11/14 Komlósi G. ***** válasza:

Nekem már annó annyira kivolt a tököm azzal, hogy mindenki csak a szavakon lovagol és hulyesegeket beszel a politikaban, közben program meg nincs, hogy körbeneztem a politikai palettán, és 2014 ben beléptem a Jobbikba (sokan voltak igy akkoriban). Pont azert, mert lattuk a kiabalas mogotti eretelmes programot, és ugy ereztuk, hogy kivul belul meg lehet ezt oldani ugy, hogy közben tévesen ne tűnjön az egész egy "paramilitarista hőbörgésnek". Persze azoknak akik csak kiabalasbol ertenek mi már cukik vagyunk. Akik még "liberálisak", azoknak pedig még nácik :D

De ha megfigyelitek az ertelmesebb intezkedesek mostz is a mi programunk lopott és butított változatai. (Mint pl hogy X év utan rajottek, hogy nem szegregáció hanem felzárkóztatás koliba költöztetni azokat a gyerekeket, akik otthon nem hogy nevelést, de még kaját sem kapnak.)

2017. febr. 10. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Középre húz,nem ítélem el emiatt,ha az alapértékeit meg tudja majd őrizni.Választást akar nyerni,és nem lehet ennyire a szélen maradni,ezt Vona is jól tudja.

A Fidesz is legalább ötször-hatszor az évek alatt irány vonalat váltott,a Jobbik is egyszer azért megteheti.

2017. febr. 11. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy a hatalomért ugyanolyan képmutató csü..rhe , mint a többi.
2017. febr. 14. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez az igazi arcuk.

Csurka ezt előre megmondta:

https://www.youtube.com/watch?v=R3lC0LRQ9fs&t=4s

2017. febr. 16. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!