A jobbik milyen hatással lenne a zsidókra és a cigányokra?
A cigányokkal kapcsolatban:
Valószínűleg szigorítanák a törvényeket, nem "direkt a cigányokra kiélezve", hanem a bűnözésre. Szigorítanák a segélyezést -nem nevesítve a cigányokat.
"Zsidókkal kapcsolatban":
Talán újra felvetnék a kettős állampolgárság ügyét a parlamentben, nem a "zsidókra kiélezve", mint Gyöngyösi Árpád tette. (Többnyire természetes, ha egy "más állampolgár" többnyire "saját hazája" érdekeit igyekszik szolgálni, s nem a befogadó államot. Ezt több országban is nemzetbiztonsági kérdésként kezelik.)
Maximum ennyi.
Cigányokra? pozitív.
Valószínűleg tényleges integrációs intézkedések lennének végre, és nem megvennék a szavazataikat kilóra választáskor, amúgy meg telibe vannak szrva
Zsidókra? Semmilyen.
A jobbik csak akkor lenne képes egyedül kormánypártként effektíven kormányozni, ha többségben lenne az ÖSSZES többi párttal szemben. Egyébként bármit terjesztenének fel, azt az ellenzék egyöntetűen leszavazná akár bal, akár jobboldali párt. Csak azért mert ők a jobbik, és rasszisták. PUNKTUM! Így ellehetetlenítve a tényleges, és hasznos intézkedéseket (már a jobbik szempontjából), hogy aztán kampány időszakban lehessen sivítani hogy nem csináltak semmit amit ígértek.
"de érdekelne mások véleménye ill. tudása."
Az én véleményem a Jobbikról megtalálható az "america team" c. filmbe "Puke" jelenténél.
A gyengébb gyomrú felhasználók kedvéért (csak ,hogy ne kezdjenek elzsidózni #kappa) leírom ,hogy egy tömérdeket hány a szereplő...
Mondjuk nekem az összes magyar pártról ,sőt úgy magáról a politikáról ez a véleményem.
Egyébként Jobbik szavazói között vannak értelmes emberek (van több ismerősöm is ,aki "jobbikos" és kóser).
Sok mindenbe egyet is értek ,amit az 5-ős írt.
De ,ami azt illeti Vona (+ csatlósai is) egy rasszista hazug balfék.
Ezzel mindent elmondtam.
Ennyit erről.
Én egyébként senkit sem támogatok. Úgy ellenzem az egész politikát ,ahogy van.
A liberálisoktól kezdve ,a konzervatívokon át mindent..
Ui.:
Egyet értek a 10-essel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!