Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A jobbik milyen hatással...

A jobbik milyen hatással lenne a zsidókra és a cigányokra?

Figyelt kérdés
Sok tisztességes és intelligens magyar zsidó barátom van. Még rendes cigányokat is ismerek, de nagy részüket kerülöm. Én félig vagyok zsidó apai ágon és érdekel a téma hogy ez a "fasiszta" párt, ami értelemszerűen már a 2. legnépszerűbb Mo.n esetleg megszüntetne zsinagógákat, zsidó iskolákat és intézményeket? A nincstelen cigányok nem kapnának segélyt, vagy kényszermunkára küldenék őket? Laikus vagyok ebben a témában, úgyhogy lehet hogy hülyeségeket is kérdezek, de érdekelne mások véleménye ill. tudása. Ha jól tudom sok zsidó ellenes ember vagy ún. antiszemita van itthon pl. Izrael létezése miatt vagy Soros György miatt, aki köztudottan sokak által gyűlölt személy. Egyébként még jobbikos szavazó barátaim is vannak és sok mindenben egyetértek velük, de nekem nem igazán szimpi egyik magyar párt sem, viszont attól még elképzelhető hogy fogok szavazni de még nem tudom kikre.

2016. dec. 4. 15:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
MMKP sztem jópofa, vicces és cinikus, ami mind szép és jó, de ez nem elég. Politikához sztem szart sem értenek és mindenből gúnyt űznek, szóval komolytalan az egész. Itthon viszont komoly problémák vannak, amikről nem ártana beszélni. Néztem interjút a vezetőjükkel és úgy gondolom, hogy egy ilyen ember alkalmatlan lenne az ország vezetésére (nem mintha lenne rá bármi esélye) de nem lenne rossz ha bekerülnének a parlamentbe 2018-ban. Legalább végre lenne egy olyan párt ami mosolyt csalna az emberek arcára.
2016. dec. 4. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:

A cigányokkal kapcsolatban:

Valószínűleg szigorítanák a törvényeket, nem "direkt a cigányokra kiélezve", hanem a bűnözésre. Szigorítanák a segélyezést -nem nevesítve a cigányokat.

"Zsidókkal kapcsolatban":

Talán újra felvetnék a kettős állampolgárság ügyét a parlamentben, nem a "zsidókra kiélezve", mint Gyöngyösi Árpád tette. (Többnyire természetes, ha egy "más állampolgár" többnyire "saját hazája" érdekeit igyekszik szolgálni, s nem a befogadó államot. Ezt több országban is nemzetbiztonsági kérdésként kezelik.)

Maximum ennyi.

2016. dec. 6. 13:09
 13/17 mannnocska ***** válasza:

Cigányokra? pozitív.

Valószínűleg tényleges integrációs intézkedések lennének végre, és nem megvennék a szavazataikat kilóra választáskor, amúgy meg telibe vannak szrva

Zsidókra? Semmilyen.

A jobbik csak akkor lenne képes egyedül kormánypártként effektíven kormányozni, ha többségben lenne az ÖSSZES többi párttal szemben. Egyébként bármit terjesztenének fel, azt az ellenzék egyöntetűen leszavazná akár bal, akár jobboldali párt. Csak azért mert ők a jobbik, és rasszisták. PUNKTUM! Így ellehetetlenítve a tényleges, és hasznos intézkedéseket (már a jobbik szempontjából), hogy aztán kampány időszakban lehessen sivítani hogy nem csináltak semmit amit ígértek.

2016. dec. 6. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:

"de érdekelne mások véleménye ill. tudása."

Az én véleményem a Jobbikról megtalálható az "america team" c. filmbe "Puke" jelenténél.

A gyengébb gyomrú felhasználók kedvéért (csak ,hogy ne kezdjenek elzsidózni #kappa) leírom ,hogy egy tömérdeket hány a szereplő...

Mondjuk nekem az összes magyar pártról ,sőt úgy magáról a politikáról ez a véleményem.

Egyébként Jobbik szavazói között vannak értelmes emberek (van több ismerősöm is ,aki "jobbikos" és kóser).

Sok mindenbe egyet is értek ,amit az 5-ős írt.

De ,ami azt illeti Vona (+ csatlósai is) egy rasszista hazug balfék.

Ezzel mindent elmondtam.

Ennyit erről.

Én egyébként senkit sem támogatok. Úgy ellenzem az egész politikát ,ahogy van.

A liberálisoktól kezdve ,a konzervatívokon át mindent..

Ui.:

Egyet értek a 10-essel.

2016. dec. 9. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Ui.:

Utálom az MKKP humorát.

2016. dec. 9. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Semmi. A Jobbik egy liberális párt, csak kamuzza, hogy náci.
2016. dec. 10. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:
koncentrációs táborok
2016. dec. 16. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!