Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van-e félni valója Orbán...

Van-e félni valója Orbán Viktornak, ha esetleg Hosszú Katinka rá is neheztelni kezd?

Figyelt kérdés
Ahogy elnézem, ahhoz képest, hogy mindössze egy sportolóról van szó (semmi több!) elég nagy mészárlást csinál követelőzéseivel, mindenki dől ki akire szemet vet. Számomra fontos, hogy egy sportoló ne csak az aranyérmeket hozza (persze ez fontos!) de emberileg is megnyerő, szimpatikus, kedves figura legyen. Ehhez képest a Hosszú Katinkát úszás mellett csak kritizálni meg követelőzni láttuk, köszönetet mondani és kedvesen emberként létezni még nem. Mi tagadás, akit eddig nem talált szimpatikusnak, annak kampo lett. Mi lesz ha egyszer a politikusokra is szemet vet? Vajon ki pénzeli a háttérből ezt a fejhullatást? Mert magától egy sima sportoló tuti, hogy nem motivált ilyen dolgokban.

#hosszú #Katinka #fejhullatás #szimpatikus sportolók nem ilyenek #emberileg kérdőjeles #hiába a sport teljesítmény ha emberileg semmi szimpátiát nem kelt a közönségben
2016. dec. 1. 09:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

8:

Aztán meg tövig nyalt a másik oldalnak is

Szerintem politikai oldaltól függetlenül elmondhatjuk, hogy egy gerinctelen alak.

2016. dec. 1. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. dec. 1. 14:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam egy percig se, hogy Orbán Viktor "veszélyben" lenne mert Hosszú Katinka fejeket hullat, ez abszolút a poén kedvéért lett leírva direkt ide a politikai kérdések közé, hogy vita kerekedjék arról, hogy vajon helyes-e ha nem a hivatalos utat bejárva állnak ki a sportolók ha valami nem tetszik vagy a kevésbé szimpatikus, láthatóan követelőző verziót választják. Számomra mindig is azt tanították az életben, hogy bármennyire is legyek elkeseredve, ne a mindent legázol és mindent letarol (ha igaza van) elvet valljam hanem járjam be a hivatalos utat, mert mindig el lehet érni eredményt. És igen! Ebben az országban (is) el lehet érni eredményeket. Gondoljatok az Internet Áfa dologra, vagy a vasárnapi boltzárra. Ne legyünk illúzionisták: Fideszesek, kormány közeliek is fogalmaznak és fogalmazniuk is kell meg kritikákat. Ettől lesz jobb egy kormányzat. Ha csak fikázunk és "követeljük" a távozást attól nem. Ami nekem kiváltotta az unszimpátiámat az az, hogy én nem láttam, hogy alakítottak volna egy olyan közösséget Katinkáék, mint például a pedagógus kerekasztal ==> Úszó kerekasztal :-D :-D , hogy legyen kivel tárgyalnia a szakmának és a miniszternek. Ehhez képest a Petőfi féle pontokat meghazudtoló módon pontokba szedett nemtetszések lettek papíron átadva. Hová tűnt ebből az országból a párbeszéd gyerekek ?! ?! Értitek a bajomat ?! Mindenki követel. Fizetés emelést, meg mindent. És ne essetek kábulatba, hogy csak így lehet elérni valamit. NEM! Én hiszek a párbeszéd erejében. Mert ha nem hinnék a párbeszéd sikerességében akkor nem hinnék a demokráciában sem mert a kettő elválaszthatatlanul egymás tartozékai. Mind emellett Hosszú Katinkát mint sportoló és mint magánember, szívből tisztelem és az elért eredményeiért büszkeség tölt el, hogy nekünk hozta és hozza haza az aranyat. Csak ezt a "követelő" dolgot kellene a menedzsmentjének visszább venni és elvinni őt a párbeszéd irányába, mert igenis az emberibb Katinkát mutatnák meg, nem azt akit ha gond van rá lehet uszítani bárkire akinek a távozását kell előkészíteni. Mert jelenleg ezzel fémjelezhető a tevékenysége nem a párbeszéddel, lássuk be! Ez az ő menedzsmentjének a hibája, nem az övé! Hiszen ő nem nyelvész, nem is tárgyalómester, hanem úszó. Talán a világ legjobb úszója nem mellesleg ez elvitathatatlan.
2016. dec. 1. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:

A párbeszédről:

Nem ismerem hogy a szövetségben milyen volt eddig a hangulat, mennyire hallgatta meg Gyárfás a véleményeket. Az eddig hallottak alapján nem az a típus volt aki engedett a magáéból, bár nem voltam ott... Szóval hogy miért ajtóstul rontott rá Katinka, azt nem tudom de a fentiek alapján van egy sejtésem. De ha már eszedbe jutottak a pedagógusok, stb... Jelenleg ebben az országban kormányzati szinten lassan csakis úgy hoznak döntéseket, hogy az adott szakterület széleskörben elfogadott szakértőinek véleményére nem adnak. Amúgy Gyurcsánynál is ez volt, egy ismerősöm pl. a tanácsadója volt. Kikérte a szakértői véleményeiket jó pénzért, aztán összetépte. Orbán ki sem kéri. Katedrát nem látott emberek alkotnak tantervet, vallást nem gyakorló emberek papolnak hitről, és még lehet sorolni... Párbeszéd? Kizárólag látszatpárbeszédre hajlandó a kormányzat.

Olyan irnyban tart jelenleg az itthoni politikai élet, hogy egyre kevesebb lesz a valódi párbeszéd. Max. színlelt "nemzeti konzultációk" (az miiii?).

2016. dec. 1. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából, nekem is kevésbé szimpatikus, mint mondjuk, Egerszegi volt, de ez csak egy dolog. Jelenleg, ő az egyetlen világklasszis magyar úszó, szenzációs eredményekkel, így talán érthető, ha "súlya van" a szavának a sportban. De csak ott. Mellesleg, azért jónéhány jelenlegi és volt úszó, "felsorakozott" mögé.
2016. dec. 2. 15:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Egerszegi Krisztina nem csak kiváló úszó volt, hanem mindenki lelkében a felejthetetlen úszása és állandó mosolya melengeti lelkünket, hogy igen! Ő büszkén a miénk. Pedig, nem is ma volt. Ugye?! Ennyi év után is nem csak a sport eredményei maradtak meg, hanem sugárzó kedvessége, hogy ő egy mérhetetlenül alázatos, szerény, kedves teremtés mindamellett, hogy kiváló sportoló volt. Igenis kell ahhoz, hogy valaki "nagy" legyen. Nem csak az eredmények. Hanem a mögöttes emberi dolgok, hogy milyen képet mutat. Katinkára a mészárosként fogunk emlékezni aki mindenkit kicsinált aki a botrányokban benne van. Én persze abszolút NEM vitatom el tőle, mert ki tudja?! Lehet, hogy neki mindenben igaza van! Csak maga ez a lekommunikálás, ez nagyon gyatra, és ezt még a piroska szörpre ragasztott képe se tudja feledtetni senkivel. Az ő imidzsét valahogy senki se kezeli, csak az érmeire koncentrálnak. Persze tudjuk, az imidzs nem hoz egy dollárt se (..) , de azt kéne fejlesztenie amitől Puskás Puskás lett. Nem csak a gólok miatt, ezt mindannyian jól tudjuk. Puskás emberileg is olyan volt ahová ilyen sport eredmények között Katinkának is fel kellene végre csatlakozni. Csak ugye ez nem hozza a pénzt... :( Cudar pénzvilág ez!!!
2016. dec. 2. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdemes a jelenlegi helyzetben Egerszegivel összehasonlítani Katinkát. Egerszegi egy fiatal csodalány volt és abban az időben minden más volt. Most adott egy helyzet amikor van egy bebetonozott galeri akitől az úszók nagy része meg akar szabadulni. Katinka vette fel a kesztűt és ha már elkezdte, nem hagyhatja abba mert akkor belebukik. Itt az ideje hogy frissüljön a vér a vezetésben is. Manapság a média is más. Meg a sportolók image-építése is. Facebook van, sokkal inkább belelátunk az életükbe. Katinka amúgy - ha valaki nem ellenszenvvel figyeli a napi dolgait - rettenetes alázattal dolgozik a sikerein nap mint nap. A belviszályok az egy másik dolog. Igazi sportoló és sokakat inspirál. Az utánpótlás-nevelésre is egyre nagyobb figyelmet fordít (hiszen ennek már része az elitváltás is). Szerintem figyeljük csak szépen mit csinál és nem csodálkoznék ha a végén őt igazolnák az eredmények.
2016. dec. 6. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!