Van-e félni valója Orbán Viktornak, ha esetleg Hosszú Katinka rá is neheztelni kezd?
8:
Aztán meg tövig nyalt a másik oldalnak is
Szerintem politikai oldaltól függetlenül elmondhatjuk, hogy egy gerinctelen alak.
A párbeszédről:
Nem ismerem hogy a szövetségben milyen volt eddig a hangulat, mennyire hallgatta meg Gyárfás a véleményeket. Az eddig hallottak alapján nem az a típus volt aki engedett a magáéból, bár nem voltam ott... Szóval hogy miért ajtóstul rontott rá Katinka, azt nem tudom de a fentiek alapján van egy sejtésem. De ha már eszedbe jutottak a pedagógusok, stb... Jelenleg ebben az országban kormányzati szinten lassan csakis úgy hoznak döntéseket, hogy az adott szakterület széleskörben elfogadott szakértőinek véleményére nem adnak. Amúgy Gyurcsánynál is ez volt, egy ismerősöm pl. a tanácsadója volt. Kikérte a szakértői véleményeiket jó pénzért, aztán összetépte. Orbán ki sem kéri. Katedrát nem látott emberek alkotnak tantervet, vallást nem gyakorló emberek papolnak hitről, és még lehet sorolni... Párbeszéd? Kizárólag látszatpárbeszédre hajlandó a kormányzat.
Olyan irnyban tart jelenleg az itthoni politikai élet, hogy egyre kevesebb lesz a valódi párbeszéd. Max. színlelt "nemzeti konzultációk" (az miiii?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!