3/14 anonim válasza:
Hát ez elég gáz..Végül is én eddig is hazaárulóknak tartottam őket.
4/14 BlackSword válasza:
Hát nem aranyos, amikor az a bizonyos fagyi visszanyal???
5/14 anonim válasza:
Lehazaárulózták a határon túli pártokat :D Ez kész :D Majd Ők megmondják ki a magyar. Lesz Morvainak egy pecsétje, a többit tudjuk...
Szánalmas birkák gyülekezete.
6/14 anonim válasza:
Ez nem nekünk kellemetlen, hanem a határon túli magyaroknak. Én soha nem gondoltam volna hogy a határon túliak egy részéből ki lehet irtani magyarságát. Soha! Ennél jóval többre tartottam őket... Lám, mit tesz az idő... Elhomályosítja a múltat, megcsorbítja a vasakaratot, elveszi a bátorságot. Szörnyű.
7/14 anonim válasza:
Az előttem levő egyénnek pedig üzenem, hogy tanuljon meg értő olvasni: ,,- Meggyőződésem szerint a fent említett szervezetek nem képviselik az erdélyi, felvidéki, délvidéki magyarság többségének érdekeit. " Ez mióta lehazaárulózás? Mindössze azt mondta, hogy ezen pártok nem képviselik a határon túli magyarok érdekeit. (vagyis, hogy egyszer még újra magyarok lehessenek, ne csak szívben és lélekben, hanem papíron is. És talán egyszer majd magyar földön élhessenek, anélkül hogy költözniük kéne.)
9/14 anonim válasza:
VMSZ-es vajdasági magyar vagyok.
Adja Isten, hogy továbbra is ennyire ne képviseljék/képviseljük az érdekeinekt ahogy eddig és most!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!