Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Amikor 2010 előtt az akkori...

Amikor 2010 előtt az akkori magyar kormány azt sem tudta, hogy nyalja fényesre az Unió se**ét, akkor miért volt az jobb nekünk?

Figyelt kérdés

Most ezt halljuk, hogy a brüsszelezés ilyen baj, olyan baj, mennyire árt ez nekünk, stb.

Ugyanakkor amikor az Unió és az IMF volt az atyaisten, mindent úgy csináltunk, ahogy ők diktálták, akkor sokkal inkább lefele húzott az ország szekere.

Gyurcsányék akkora munkanélküliséget csináltak, amit rég nem látott az ország, szinte lehetetlen volt elhelyezkedni. (kb. mint a rendszerváltás után közvetlenül)

Sokan meg még itt is azért visítanak a balliberálisok, hogy Orbán milyen nyomorba taszítja az országot.

Mintha a balliberális vezetés egy tökéletes országot hagyott volna hátra. Pedig sokkal erősebb volt akkor a hanyatlás.

2016. nov. 5. 10:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy azt megszoktuk a három állításodból egy sem igaz. De ház ez a szép a propagandában. :-)
2016. nov. 5. 11:07
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Többségük akkor még kisgyerek volt, így azt se tudta mi történik körülötte.
2016. nov. 5. 11:08
 3/17 anonim ***** válasza:
79%

Nagyon leegyszerűsíted a kérdést, akkor én is leegyszerűsítem a választ.

Inkább diktáljon a jelenlegi vezetés Brüsszelből, mint diktáljon a jelenlegi vezetés Budapestről. Nekem ez a véleményem.

2016. nov. 5. 11:08
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Érdekes, úgy tűnik, hogy a gazdasági világválságig nem volt olyan rossz az MSZP.

2016. nov. 5. 11:17
 5/17 anonim ***** válasza:
43%
A szezon, fazon, Gizike, gőzeke, ingó firma fingó Irma és társaik.
2016. nov. 5. 11:26
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

"Inkább diktáljon a jelenlegi vezetés Brüsszelből, mint diktáljon a jelenlegi vezetés Budapestről. Nekem ez a véleményem."

Ezt hívják internacionalizmusnak.

Elvtársak között, a pártban szép karrier várt volna rád 40 éve.

Ugyanis, ugyanez volt a véleményük, csak Brüsszel helyett Moszkva.

Ha Brüsszelen múlna,akkor itt nagyjából minden 4. ember arab vagy afrikai "menekült" lenne.

Meg, minden "gendersemeleges" lenne.

2016. nov. 5. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
88%

# 6/6 Időpont ma 11:26

5 mondat, 5 hazugság! Űberelted a kérdezőt! Ki ad tízből tizet?

2016. nov. 5. 11:30
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

# 6

Nem, ezt rossz országvezetésnek hívják.

A többi hülyeségre meg had ne reagáljak.

2016. nov. 5. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

"Sokan meg még itt is azért visítanak a balliberálisok, hogy Orbán milyen nyomorba taszítja az országot."

Igazad van, mennyi fanyalgó. Pedig Varga Mihály szerint 5-6 éven belül utolérhetjük Szlovákiát, ami azért nem kis szó. Szóval tényleg nem értem, mi a gond, ennél többet már igazán nem lehet elvárni.

2016. nov. 5. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

Hála Istennek Orbán Viktor megmentett minket!

Éljen a közmunka! Éljen a statisztika amit abból javítanak!

2016. nov. 5. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!