Na, szerinted?
Nem vagyok Jobbik szimpatizáns, de a hitgyülit eltörölném a Föld felszínéről.
Az, hogy filoszemiták, és a jobbikosok ideggörcsöt kapnak, ha a zsidóságnak, vagy a zsidó vallásnak az írmagja is megjelenik valahol.
(Persze a normálisabbnak az is lehet a baja, hogy egy agymosó szekta, ami csak arra jó, hogy a hívei pénzének 10%-át leszívja.)
Például az, hogy SZDSZ imádó szövegek mellett politikai gyűlöletkampányokat vezettek
https://www.youtube.com/user/szavazzajobbikellen/videos
Röviden ennyi...
Nem gondolnám, hogy a Jobbik egy ateistapárt lenne, mert más egyházakkal nem problémáznak. De mért pont a Hitesek?
Tavaly előtt április hatodikán közölték, hogy ha megválasztják őket, akkor az első dolguk az lesz, hogy a Hit Gyülinek véget vetnek. Minek szól bele egy párt ilyen részletkérdésekbe?
Semmi köze a vallásnak a politikához...
3-as! Csodálkozol? Nyilván nem fogják azt kérni az emberektől ezek után, hogy szavazzanak a Jobbikra.
Am köszönöm az eddigi válaszokat!
/és Fideszes sem vagyok.
Szerintem teljesen mindegy, mert mindkettő valahol társadalomellenes, és mint írták többen is gazdasági érdekszövetség.
Köze nincs a valláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!