Miért mondják sokan, hogy a Jobbiknak 2018-ban nincs esélye nyerni?
A tendenciák (ld. közvélemény kutatások, időközik eredményei) nem ezt mutatják.
Indokokat kérek. Köszönöm.
Az gondolataim ehhez:
- a valasztas meg messze van. A jelenlegi kozvelemenykutatasi eredmenyek es idokozik gyakorlatilag semmit nem mutatnak. ez az elmult 25 ev tapasztalata
- a Fidesz meg csak el sem kezdett kampanyolni es osztogatni. Egy komolyabb nyugdijemeles, es a Jobbiknak semmi eselye.
- A Jobbik cukisagkampanya csak egy kis ideig mukodhet. A kozeprehuzodas talan nyer szavazatokat, de egyre nagyobb a veszelye egy komolyabb partszakadasnak, mert a radikalisok joggal erezhetik becsapva magukat.
Hirtelen ennyi.
A közvélemény kutatások csak egy szűk réteget érintenek Azonfelül csak azokra építenek, akik biztos szavazók. A többség vagy másra szavaz, de még inkább nem szavaz senkire, vagy nem mondja meg, hogy kire akarna szavazni.
A tendencia sem igaz, mert 2-3 helyen nyertek az országban, asz nem jelenti, hogy másutt is nyernének.
Figyelj, a Liberalista jóslatok evolúciója: (1)A Jobbiknak nincs esélye bejutni a parlamentbe (bejutottak). (2) A Jobbiknak nincs esélye elérni a 15% ot (elérték). (3) A Jobbiknak esélytelen 20% felé jutni, az ilyen pártok kis réteget szólítanak meg. (20% felé kerültek), (4) ugyan ez 25%-al.
Aztán persze mi a baj a Jobbikkal, jönnek hogy szélsőjobboldali, persze egy kezemen megtudnám számolni az olyan eseteket amikor zsidózott valamelyik hülye képviselőjük, de ezen kívül mi volt? Pár eset van ami megy a sajtóba a nap 24 órájában. Ennyi, programjukban nincs benne, hirdetni nem hirdetik, akkor meg mi van? Egy szélső jobboldali párt zsidókat mészárol le, valaki hallott olyat hogy a Jobbik ezt tervezi? Van egy 150 oldalas programjuk, egy szó nincs benne erről, amúgy is, Magyarország 1000 zsidó vallású emberével mit akarna bárki is? Semmit. Vagy talán a libsiknek az az antiszemitizmus ha a bankokat amik tulajdonosainak jó része mondjuk ki zsidó megszívatnák?
Miért van esélye?
Jó, az emberi hülyeség nálunk különösen határtalan, tehát sokan éljenezhetik, nem vitatom.
De tudod ebből nekem csak az fáj, hogy látom, mennyire züllik körülöttem minden. Látom azt a sok fideszest, aki még tavaly is elharapta volna a torkom, mert kétségbe vontam Viktor isten nagyszerűségét. Akkor azt mondtam: ha rájuk szavazol, odaadod nekik az utolsó falatodat, te meg éhen halsz. Ha ennek megakadályozására lopni mész, lecsuknak. És lőn.
Most már nem érvelek, azt mondom: szavazz nyugodtan a Jobbikra. Szirénhangja nagyszerű (tényleg) országos felemelkedési politikája nincs, rendet ígér, az az ő rendje lesz, nem a tiéd, de nekem te ne higgy. Csak majd utána ne visongj úgy, mint az akkori fideszesek, mert zavar a hangod. Húz meg magad, és éljen mindenki úgy ahogy tud. Magamat nem féltem, te nem érdekelsz. Már nem. Szavazz nyugodtan a saját (közvetett) halálodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!