Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Erkölcsileg kifogásolható-e,...

Erkölcsileg kifogásolható-e, hogy Orbán Viktor szónokol '56-ról? Nem hallgatnánk-e egy forradalmárt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 07:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
15%
Én nem vagyok FIDESZ -es, mégkevésbé MSZ(M)P -s. De azért azt erkölcsi normának tartom, hogy "csak úgy brahiból" ne okozzak kárt annak a kormánynak, aki eddig a legtöbbet tette értünk! Értem én, hogy mindenki nyugati fizetést szeretne, de ugy "üres kamrának bolond a gazdasszonya"! Ennek a kormánynak köszönhető, hogy elindultunk felfelé, még akkor is, ha ÁVÓ -s csemeték/unokák a zűrzavarra törekedve, minden eszközzel próbálnak visszahúzni. És ezt a törekvésüket Soros elvtárs, a Norvég Alap stb. szervezetein keresztül támogatja. Csak gondolkodni kell! Hazánkban is van még éppen elég feladat, pl. a beilleszkedési nehézségekkel küzdő cigányság helyzete. Kell még hozzájuk a beilleszkedést elutasító migránscsürhe? 56 -ban a magyarok nem hőzöngtek, köszönettel elfogadták amit a lágerekben kaptak, csendben kivárták, hogy merre fordul a sorsuk! Még annyit: még a kommunista érában, Orbán Viktor volt az, aki Nagy Imre újratemetésén, ki merte mondani, hogy NEM! Ehhez is forradalmárság kellett, meg bátorság! Nem is kicsi! Tehát van jogalapja arra, hogy ünnepi beszédet mondjon! Viszont az ellenzéknek nincs, hogy azt sípolással megzavarja!
2016. okt. 30. 08:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Erkölcsileg Orbán Viktor puszta létezése is kifogásolható.
2016. okt. 30. 10:48
 13/19 anonim válasza:

A sípolók nem az ünnepi megemlékezésen sípoltak, hanem messzebb. A beszédre nem engedték be a smasszerek őket.

A smasszerek mondják meg ki mehet be és ki nem. Ilyen nem volt Demszki korában, amikor bárki megdobálhatta tojással.

A fejlődés pedig elindult valóban 8 évvel a gazdasági válság után, gratulálok, szép volt fiúk! lehet ,hogy még van egy szép évünk és jön a következő válság, majd 8 év múlva újra fellendülünk. De merjünk nagyot álmodni: Érjük utol Szlovákiát!

2016. okt. 30. 19:58
 14/19 anonim válasza:
Örülök, hogy tévedek, ezek szerint mégis voltak akik az oroszlánbarlangban is meg merték mutatni a véleményüket a hatalom ellen. Míg az 56 ra emlékező tömeg a migránsozás meg Brüsszel veszélyeit hallgatta a Kedves vezetőtől ordító hangszórókon keresztül.
2016. okt. 31. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
11: Lehet mondani az elmúlt 25 év miniszterelnökeire olyat hogy ki tett többet az országért. Ezis, az is tett kevesebbet-többet (ez is szubjektív) De ne hozd fel példának a fiatal Orbánt Nagy Imre újratemetésén, mert az az ember és a mostani nagyon messze állnak egymástól. A régi leköpné az újat. Nem érzed a drasztikus különbséget a "két ember" között?
2016. nov. 3. 12:47
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, van érezhető különbség a fiatalkori Orbán, és a mostani miniszterelnök között! Mégpedig az, hogy akkor még nem volt módja tenni, csak szónokolni, most már van, és nem gyáva tenni is! Érdekes, én a korábbi miniszterelnökökmél csak arra emlékszem, hogy folyamatosan növelték az államadósságot, a hitelminősítők rendre le is minősítettek!
2016. nov. 4. 06:39
 17/19 anonim válasza:

A fiatal Orbán 94 ben 6% ot kapott nem tetszett a népnek.

Megfordította a köpönyegét és máris 30% felett van a támogatottsága. Mellesleg,manapság már egy-két számmal nagyobb a köpönyege. Vagy azért mert jól él vagy a golyóálló viselettől.

2016. nov. 4. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:

#19: "Érdekes, én a korábbi miniszterelnökökmél csak arra emlékszem, hogy folyamatosan növelték az államadósságot, a hitelminősítők rendre le is minősítettek!"

Katika drága! Maga rosszul emlékszik...de kisegítem:

2011. november 25-én minősítette le a Moody's Investors Service (ORBÁN KORMÁNY IDEJÉN!) "bóvliba" az országot.

2011. december 21-én pedig a Standard & Poor's.

2012. január 6.-án pedig a Fitch Ratings.

2016. nov. 4. 12:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, a mostani Orbán tesz is, csak éppen az ellenkezőjét mint amit annak idején szónokolt. Államadósság.... Pont a MI zsebünkből (azaz a félretett magánnyugdíjakból) fizetett vissza 2 ezer milliárdot OV. Szóval ki fizette vissza? Te és én. Mi. Ezzel henceg.... A hitelminősítők kontra államadósság kérdése: folyamatos spekulációk ezek. Még a szakértők is utasításra vallnak színt és úgy ahogyan azt kérik tőlük. Honnan értenéd (vagy én...) mikor és miért lett nagyobb vagy csökkent az adósság? A tényleges. Jelenleg az emberek vannak eladósodva és ebben mindenkinek szerepe van Orbánnak is. Most lett forintosítva, de hogyan is? Jó magas árfolyamon. Nézd a románokat. Ők tényleg kikerülhettek a hitelcsapdából. Orbán lepaktált szépen a bankokkal ezügyben és közben hőst csinált magából hogy kikerültünk a frank általi csapdából. Ja.... A forintosítás pillanatában végleg realizálódott a magas árfolyamon az emberek tartozása. Miközben a statisztikák valóban ügyesen szépülnek, ebbe a hazai emberek lassan belerokkannak.
2016. nov. 4. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!