Most kinek higgyünk? Kövér Lászlónak, vagy Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
Ki mond igazat?
Kövér László szerint szinte lehetetlen idén adót csökkenteni.
Orbán Viktor álláspontja továbbra is az, hogy idén lesz adócsökkentés.
Nem a Fidesz köreiben mozognak mindketten? Vagy mi ez a mellébeszélés?
2010. ápr. 23. 09:42
21/25 anonim válasza:
38 neked lehet, hogy nem számít ki van kormányon (tudom, csak nem az mszp), de mi gondolkodó emberek nem így gondoljuk. ennyi. szar, hogy ilyenek öntelt f.szok is döntenek az ország sorsásról mint te.
és mellesleg senki le se szarja a vállalkozásodat, nem érdekel elhiszed? menj máshova dicsekedni, napok óta ezt tolod itt, senki le sem szarja. és nem azért mert csóró vagyok, mert nem vagyok, de ez sem tartozik rád.
22/25 A kérdező kommentje:
10:44 - mindenkit a pénz érdekel? Hát igen, mivel mindenki abból él... Csak van, aki egészen máshogy jut hozzá, nem dolgozik érte havi 360 órát...
2010. ápr. 23. 17:32
23/25 anonim válasza:
Kövér Lászlónak.
Az, hogy még idén lesz adócsökkentés, csak kampányfogás volt.
24/25 anonim válasza:
Lehetne akár azonnal adót csökkenteni, ha nem engednék, hogy a nagy cégek off-shore cégekbe mentsék - tulajdonosi kölcsön törlesztés címszóval - a nyereséget.
25/25 anonim válasza:
Hogy is mondta Kuncze 4 évvel ezelőtt? Fogunk adót csökkenteni de először emelünk. A Fidesz se lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!