Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lenne esélyem egy pártba...

Hogy lenne esélyem egy pártba bejutni?

Figyelt kérdés
Ifjúsági pártra gondoltam,mivel 14 éves vagyok.Nagyon érdekel a politika, a jövőben ezzel szeretnék majd foglalkozni.Sajnos a Jobbikban nagyot csalódtam egyéb okokból,ami mélyen érintett,ugyanis ezzel a párttal szimpatizáltam.Arra gondoltam,hogy megpróbálkozok egy másik párt ifjúsági tagozatával,majd átmennék a Jobbikhoz,ha már elég komolyan vesznek.Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy melyik párt ifjúsági tagozatának mennyi a korhatára úgymond.Illetve,hogy ha tagok voltatok vagy egy ismerősötök volt tag mire számíthatok,mi a véleményetek arról a pártról.Szerintetek próbálkozzak tovább a Jobbiknál?Mert ezzel a párttal tudok a legjobban azonosulni.Vagy hagyjam és jelentkezzek máshová?Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is köszönöm :)
2016. szept. 16. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre még hagyd a politikát, és főleg a Jobbikot. Tájékozódj minden oldalról,kérdez idősebbeket, és majd 20 éves korod körül tudsz dönteni.
2016. szept. 16. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszd,de már egészen kis koromban tudtam,hogy én ezzel akarok majd foglalkozni.Úgy gondolom,hogy egy munka iránti érdeklődést nem lehet túl korán kezdeni.Persze,fiatal vagyok még,de nagy terveim vannak...Például szeretnék 40 éves koromra bekerülni az Európai Parlamentbe.Ez a legnagyobb álmom.Sok mindent szeretnék véghez vinni és ,ha 20 éves koromban kezdenék informálódni lekésnék lehetőségekről.Ismerem a többi pártot,tudom mit képviselnek,képben vagyok,egész nap kérdezgetek idősebbeket,akikről úgy gondolom jártasabbak a témában,de mindig kiderül,hogy én jobban képben vagyok a dolgokkal ebben a témában.Sajnos senki sem tud segíteni,a weboldalakon nem találtam korhatárt,ezért kérdezlek titeket :)
2016. szept. 16. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek van igaza.
2016. szept. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!