Most vagyok 15 éves, szakközépbe járok, lenne esélyem politikusnnak menni, és bejutni a parlamentbe? (többi lent)
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérek, mert komolyan gondolom, és nem fasiszta vagy náci, vagy rasszista vagyok, csak politikusnak készülök, ennyi...2013. nov. 21. 22:15
2/17 anonim válasza:
Nézz végig a mostani politikusokon. Oda már bárki bekerülhet aki össze tud plagizálni egy szakdolgozatot.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a további válaszokat
2013. nov. 21. 22:28
4/17 anonim válasza:
Ha belépsz egy pártba (felnőttként persze), azok elindítanak a választásokon, és még a legtöbb szavazatot is kapod, akkor minden bizonnyal :) ja meg ha magyar állampolgár vagy...
5/17 anonim válasza:
sajnos az elozo valasz pontosan megmondta. semmi nem kell, hogy politikus legyel, csak eros gyomor, meg faarc, ha hazudni kell (marpedig kell, es sokat). 8 altalanossal is lehet valaki 'politikus'.
6/17 anonim válasza:
ha libsi és magyarellenes politikusnak állsz, majd támogathat soros!
de addig jól kell szerepelni az ilyen haha féle libsi szervezetekben és sokat kell mocskolni Orbán Viktort!
7/17 anonim válasza:
Igen börtönbe kéne zárni az összes lbiarelastia ballib komcsit, éljen Orbán!
8/17 anonim válasza:
Politológus professzorok kerültek ide.
9/17 anonim válasza:
Persze, még lehet túl is vagy képezve pl. kubatov is autószerelő volt.
10/17 anonim válasza:
Nem tudom a választ. De nem akarsz valami normális szakmát választani? Akkora terhelés van a politikusokon, akkora stressz. Kezelhetetlenek orvosi szempontból.. Olyan jó valamihez érteni, azzal dolgozni, emberi kapcsolatokat ápolni, művészetekkel foglalkozni. Gondold meg, ez csak egy tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!