Én indíthatnák pártot, és bekerülhetnék a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Magamról annyit hogy 40 év körüli kopasz magas vékony kecskeszakállas fazon vagyok, szigorú de komoly tekintettel. Foglalkozásom szakács. A környezetemben mindenki tisztel. A pártom neve Mybyt frakció lenne. Családomat tekintve egyiptomi gyökerekkel rendelkezem. Azért szeretnék saját pártot mert szerintem a mostani pártok közül mind korrupt.2013. szept. 15. 13:58
3/12 anonim válasza:
Biztos begyűjtenél pár voksot a pesti araboktól is ha jól sáfárkodsz. Gyerekkoromban én is támogattam egy Voks Humana nevű 20 személyes pártot, amin ma már csak mosolygok. Lehet a Tiéd máshogy sülne el. Nem tartalak vissza.
4/12 anonim válasza:
Indíthatnál. Csak be kell tartani a törvény feltételeit.
Bekerülhetnél. Csak le kell folytatnod egy olyan kampányt, amellyel eléred az 5%-os választási küszöböt.
Ha a személyes véleményem érdekel, jelen körülmények között erre semmi esélyed.
5/12 Ozmium42 válasza:
Feltétlenül bojkottálok minden pártot, de még ha nem is tenném, a tiéd akkor is több sebből vérezne. Nincs programod, az egyetlen dolog, amit fel tudsz hozni, hogy a többi az sz*r, és ráadásul még nem is vagy magyar etnikumú. Becsülöm ugyanakkor, hogy legalább ez utóbbi dologban nyílt lapokkal játszol.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatásotokat! 4: jelen körülmények között biztos vagyok benne, hogy meg tudnám győzni az embereket arról, hogy rám szavazzanak, és nem hazugságokkal! Én kimondanám a dolgokat, és mindenki tudná, hogy a Mybyt az igazi! 5: én mindenben nyílt lapokkal játszok, egyébként miből gondolod, hogy nincs programom? Olyan programom van amire mindenki azt mondja hogy így kell csinálni. 6: nos egyik alteregóm Kane.
2013. szept. 17. 15:24
8/12 anonim válasza:
"lyan programom van amire mindenki azt mondja hogy így kell csinálni."
Ilyen nem létezik!
"Én kimondanám a dolgokat, és mindenki tudná, hogy a Mybyt az igazi!"
ezen csak röhögni tudokXD
9/12 anonim válasza:
és mégis honnan jött ez a Mybyt
10/12 A kérdező kommentje:
Mybyt: mybyt yybyt bybyt yybyt tybyt. Ennek a jelentésébe viszont már ne menjünk bele azt javaslom.
2013. szept. 18. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!