Mi történne, ha a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) indulna a 2018-as választásokon, és megnyerné?
A kérdést nem viccnek szántam, hanem teljesen komolyan kérdeztem...
Szerintem egy hónap alatt a mostani helyzetél 10-szer rosszabb helyzetbe sodornák az országot...
És ugye már 2014-ben is indulni akartak, csak akkor túl későn jegyezték be őket hivatalos politikai pártnak, így elestek az indulás jogától...
"Amikor az emberek a hatalom közelébe kerülnek, akkor hajlamosak megváltozni, még pedig a rossz irányba. Ez az egyik legalapvetőbb emberi tulajdonság"
Sajnos ez nagyon mély igazság.
Ajánlott szakirodalom: Sütő András Csillag a máglyán
Ha hatalomra jut egy eszme elveszti lendületét, frissességét - és fokozatosan minden ereje a hatalom megtartására megy el.:((
nem az a valószínű, hogy megnyeri, sokkal valószinűbb, hogy csak bejut a parlamentbe.
én pl egyelőre erősen ott vagyok, hogy rájuk szavazok, ennél sokkal rosszabb már nem lehet.
BTW az MKKP pártelnöke :) ondta, hogy mit csinálnak, ha bejutnak a parlamentbe:
csinálnak egy nagyon penge korrupcióellenes csapatot, és mivel a bizottságokban bennt ülve olyan dokumentumokhoz jutnak hozzá, mint mások a parlamenten kívülről nem, arra szentelik a mandátumukat, hogy leleplezzék a mocskos korrupt disznókat a parlamentben.
ezt a célt maximálisan támogatni tudom, és még ha közben van 1-2 poén is, az csak jobbá teszi az egészet...
Szerinted?!
Soros kutyái most is a muszlim megszállás mellett kampányolnak.
Azonnal átadnák gyurcsánynak vagy valamelyik másik magyargyűlölő rasszistának a hatalmat.
Valamelyikőtök is elolvasta a kutyák választási programját? Mert ha úgy tett volna, akkor
1. nem pontoztok le, mert a vírusok joga fontos pontja a párt programjának
2. helyén kezelnétek őket, és nem vitáznátok feleslegesen. Ha elindulnak a választáson 2018-ban és ezzel a programmal bejutnak a parlamentbe, az a választók szégyene lenne. Ha csinálnak egy elfogadható programot, az már nem ez a párt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!