Miért ne tehetne ki az MKKP plakátokat?
Innen is kiemelten a lényeget:
"Nem kizárt, hogy az önkormányzatok a választási törvény alábbi kitétele miatt vették a bátorságot, hogy közmunkásokkal tépessenek:
"Országos népszavazási kampányidőszakban politikai reklámot a kezdeményezés szervezői, továbbá a kezdeményezés szervezésében részt nem vevő, de országgyűlési képviselőcsoporttal rendelkező pártok tehetnek közzé.""
De miért ne plakátolhatnának? 2 megjegyzés: 1: a Fidesz is kampányolt; 2: a párt kasszájából ( felajánlásokból ) fizették. Nem állami pénzből ( khm. ismét Fidesz ).
Én örülök, ha nem is létezne ez a párt, megnézném, hogy ezt ki pénzeli.
Aljas módon először politikailag függetlenül, egyszerű viccpártként próbálta meg "belopni magát" az emberek szívébe, majd miután már nagyjából megismerték így az emberek, elkezdte negatívan befolyásolni a közvéleményt, liberális irányba, igaz, ő nem politizál, de az ellenzéket erősíti ezzel, az MSZP-t, meg a DK-t.
A plakátjaik zöme már nem is próbál meg vicces lenni, egyértelműen a népbutítás a cél, hogy az emberek ne vegyék komolyan a migrációt, vagy azt, ha netán mégiscsak kvóta lenne, vegyék viccnek, persze a migránsok meg jöjjenek.
Én pénzelem az MKKP-t.
Komolyan.
Én adtam nekik pénzt a kampányukra, szóval az anyukájukat tépkedjék le.
Egyébként ez megint egy ékes példája annak, hogy milyen primitív tanyavégi bunkó paraszt párt ez a Fidesz.
Én nem tépkedem én kijavítom őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!