Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell összefirkálni a...

Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:31
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Mi jó van ebben egyeseknek?
2014. márc. 19. 22:32
 2/32 tetro ***** válasza:
80%
Miért kell bármelyik plakátot összefirkálni?
2014. márc. 19. 22:39
 3/32 MolotovPunk ***** válasza:
39%

Szimpla politika utálat.Igen és vannak olyanok is,akik utálják a Jobbikot,sőt olyanok is vannak,aki mindegyik pártot utálják.

Miért kell ilyen bugyuta kérdést fel tenni?

Nem jobban hangzana az naturálisan,hogy a politikai plakátokat miért firkálják össze?

2014. márc. 19. 22:39
 4/32 A kérdező kommentje:
Írhatnám azt is, hogy politikai plakátokat firkálnak, de szűkíthető a kőr. Én eddig egy nyilaskeresztet vagy Hitler bajszot sem láttam mszp-s plakáton, de még Fideszesen sem. Sőt itt nem is véletlenszerű firkálásokról van szó. Nem tudom kinek van ennyi energiája és ideje, hogy járja a várost Jobbik plakátokat keresve.
2014. márc. 19. 22:45
 5/32 tetro ***** válasza:
76%

22.45

na ha te nem láttál, akkor az kérem szépen nincs is.

2014. márc. 19. 22:46
 6/32 A kérdező kommentje:
Ezek szerint van cigánybűnözés is. ( Egy korábbi kérdésnél elbeszélgettünk, melyben azt állítottad, hogy Budapest teljesen biztonságos, mert téged ugyan még nem pakoltak ki cigányok sosem. Akkor, hogy cinikus mondatod feltegyem feléd kérdésként:ha te nem láttál, akkor nincs is?
2014. márc. 19. 22:53
 7/32 anonim ***** válasza:
89%
miért kell egyáltalán plakátokra költeni a pénzt? Én sose értettem, mi értelme a politikai plakátoknak.... attól, hogy kétméterenként valamelyik a képembe vigyorog, még nem fogom megszeretni egyiket se, vagy nem fog változni a véleményem...
2014. márc. 19. 22:59
 8/32 anonim ***** válasza:
34%

Miért kell a jobbikosoknak naponta száz kérdést feltenniük?

EGyébként az össze plakátot firkálják, tépik, és a Hitler-bajusz sem ritka a horogkereszt társaságában.

2014. márc. 19. 23:01
 9/32 tetro ***** válasza:
34%

22.53

:D annál a kérdésnél te vagy valamelyik másik agybanerős azt állította, hogy a VIII. kerben ki sem teheti az ember a lábát az utcára. én erre azt válaszoltam, hogy mikor én ott éltem, engem soha nem raboltak ki.

ezen analógián elindulva ezt akkor hozhatnád fel, ha én azt mondtam volna, hogy már pedig minden fideszes plakát össze van firkálva a városban. te meg mondhatnád, hogy de te láttál ötöt ami nem volt. és akkor neked lenne igazad. így meg most felhoztál egy állítást, ami logikailag sehogy sem kapcsolódik ide...

2014. márc. 19. 23:02
 10/32 anonim ***** válasza:
95%

Ez is tipikusan az, h ugye a baloldal marha nagy értelmiségiekből áll...

De jó látni, h félnek.

2014. márc. 19. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!