Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?
Szimpla politika utálat.Igen és vannak olyanok is,akik utálják a Jobbikot,sőt olyanok is vannak,aki mindegyik pártot utálják.
Miért kell ilyen bugyuta kérdést fel tenni?
Nem jobban hangzana az naturálisan,hogy a politikai plakátokat miért firkálják össze?
22.45
na ha te nem láttál, akkor az kérem szépen nincs is.
Miért kell a jobbikosoknak naponta száz kérdést feltenniük?
EGyébként az össze plakátot firkálják, tépik, és a Hitler-bajusz sem ritka a horogkereszt társaságában.
22.53
:D annál a kérdésnél te vagy valamelyik másik agybanerős azt állította, hogy a VIII. kerben ki sem teheti az ember a lábát az utcára. én erre azt válaszoltam, hogy mikor én ott éltem, engem soha nem raboltak ki.
ezen analógián elindulva ezt akkor hozhatnád fel, ha én azt mondtam volna, hogy már pedig minden fideszes plakát össze van firkálva a városban. te meg mondhatnád, hogy de te láttál ötöt ami nem volt. és akkor neked lenne igazad. így meg most felhoztál egy állítást, ami logikailag sehogy sem kapcsolódik ide...
Ez is tipikusan az, h ugye a baloldal marha nagy értelmiségiekből áll...
De jó látni, h félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!