Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?
"Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?"
Semmilyen plakátot nem szabadna összefirkálni, mivel az garázdaság. Akit rajtakapnak, szabálysértési eljárás indul ellene, és köteles a bírságon felül kifizetni a megrongált "plakát" helyreállításának értékét.
"Ez a demokrácia lényege.
Én például rendszeresen gyopálom a nekem nemtetsző dolgokat az utcán. Például ultrás szurkolói matrucákat, eu csatlakozást megkérdőjelező demagóg szemeteket."
Szóval a garázdaság a democsokráciád lényege?
Sziasztok!
Elég baj, hogy a garázdaságot, úgy állítják be egyesek, mintha az egy teljesen természetes dolog lenne. A plakátok felállítása munkával jár. Mások munkáját elrontani, nem szép! Nekem például miért nem jut eszembe plakátokat szaggatni? Attól, hogy valamit nem kedvelek, nem így nyilvánítom ki. No de hiába csépelem a számat.... Higgyétek el elfog jönni majd az az idő, amikor egy Jobbik vagy másik párt rendet fog tartani az országban. Legyen szó csendőrségről. Akkor majd kétszer is meggondolják az illetékesek, hogy bűnözzenek -e. Köszönöm, üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!