Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell összefirkálni a...

Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?"

Semmilyen plakátot nem szabadna összefirkálni, mivel az garázdaság. Akit rajtakapnak, szabálysértési eljárás indul ellene, és köteles a bírságon felül kifizetni a megrongált "plakát" helyreállításának értékét.

2014. márc. 20. 17:54
 22/32 Pro Patria ***** válasza:
Meg ne sértődj már... Minden plakátot megrongálnak. Nem pécézte ki "megint mindenki ki magának" a Jobbikot. Nincs párt, amit ne utálna az összes többi.
2014. márc. 20. 19:23
 23/32 anonim ***** válasza:

"Ez a demokrácia lényege.

Én például rendszeresen gyopálom a nekem nemtetsző dolgokat az utcán. Például ultrás szurkolói matrucákat, eu csatlakozást megkérdőjelező demagóg szemeteket."

Szóval a garázdaság a democsokráciád lényege?

2014. márc. 20. 19:47
 24/32 anonim ***** válasza:
12%
Mert a Jobbikkal meg lehet ezt játszani, mással nem.
2014. márc. 20. 22:46
 25/32 Joe Makepeace ***** válasza:
69%
Szegény kis Jobbikosok...
2014. márc. 20. 22:51
 26/32 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, de a fidesznél már annyira szívükre vették, hogy kamerával figyeltetik állami pénzből, jaj bocsánat a kampány pénzből. Várj csak az is állami :D
2014. márc. 21. 00:40
 27/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Elég baj, hogy a garázdaságot, úgy állítják be egyesek, mintha az egy teljesen természetes dolog lenne. A plakátok felállítása munkával jár. Mások munkáját elrontani, nem szép! Nekem például miért nem jut eszembe plakátokat szaggatni? Attól, hogy valamit nem kedvelek, nem így nyilvánítom ki. No de hiába csépelem a számat.... Higgyétek el elfog jönni majd az az idő, amikor egy Jobbik vagy másik párt rendet fog tartani az országban. Legyen szó csendőrségről. Akkor majd kétszer is meggondolják az illetékesek, hogy bűnözzenek -e. Köszönöm, üdv mindenkinek!

2014. márc. 21. 02:08
 28/32 anonim ***** válasza:
Na az sem ebben az évezredben lesz...
2014. márc. 21. 02:31
 29/32 anonim ***** válasza:
2014. márc. 21. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Na ha valaki leírja a véleményét... ezzel a hozzállással akkor vajon mikor és melyik párt tenne valamit is? Így fog ez menni mindig, a politikusok tömik a zsebüket és hülyítik az embereket...
2014. márc. 21. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!