Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell összefirkálni a...

Miért kell összefirkálni a Jobbikos plakátokat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:31
1 2 3 4
 11/32 tetro ***** válasza:
2014. márc. 19. 23:07
 12/32 anonim ***** válasza:
46%

Ennél jobb kifogást is kitalálhattál volna, szánalmas magyarázkodás.

Én nem általánosítottam sehol.

Az a te műfajod, legalábbis nem én írkálom be minden egyes kérdéshez, h a jobbikosok így meg úgy.

2014. márc. 19. 23:28
 13/32 anonim ***** válasza:
Minek kell egyáltalán párttól függetlenül bármilyen politikai plakátot kitenni... nem elég, hogy a hírek tele vannak vele, még az utcán is valamelyik politikus vigyorog a képembe... Ezzel biztos sok szavazót szereznek, hogy pofátlan mennyiségben teleszórják a várost plakátokkal.
2014. márc. 19. 23:32
 14/32 tetro ***** válasza:
27%

23.28

hol írtam olyat hogy te általánosítottál?

2014. márc. 19. 23:41
 15/32 anonim ***** válasza:
Mert egyesek ennyire túlbuzgóak. Itt a környékünkön gyakorlatiasabbak és egységesen szétrúgnak minden plakáttartó felületet XD
2014. márc. 19. 23:46
 16/32 MolotovPunk ***** válasza:
Ami tuti biztos.Jobban foglalkozik az emberek többsége azzal,hogy például milyen bugyik,ruhák vannak le akciózva kirakatokban Pesten mint,hogy a f_stos összemocskolt politikai plakátokat bámulják...
2014. márc. 19. 23:57
 17/32 anonim ***** válasza:

Ez a demokrácia lényege.

Én például rendszeresen gyopálom a nekem nemtetsző dolgokat az utcán. Például ultrás szurkolói matrucákat, eu csatlakozást megkérdőjelező demagóg szemeteket.

A dolognak az a lényege, hogy az ember irtsa azt, ami neki nem tetszik. Ha pedig a többség így tesz, a szánalmas jobberek hiába szennyezik össze a városokat.

2014. márc. 20. 09:40
 18/32 anonim ***** válasza:

"A dolognak az a lényege, hogy az ember irtsa azt, ami neki nem tetszik. Ha pedig a többség így tesz,..."

Akkor minden ki lesz irtva körülöttünk elég hamar.

2014. márc. 20. 13:01
 19/32 anonim ***** válasza:

"A dolognak az a lényege, hogy az ember

irtsa azt, ami neki nem tetszik."

Mondja ezt az ultraliberális a tolerancia és elfogadás jegyében.

Arról meg ne is beszéljünk, h általában a balosok azok, akik csak a neten nagy legények, amúgy bújnak egymás seggébe...

2014. márc. 20. 15:31
 20/32 tetro ***** válasza:

15.31

mert szerinted az utcán kéne lerendeznünk a dolgokat mint nagyapáink idejében, mi? :)

2014. márc. 20. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!