Kinek ártott fennállása óta a Jobbik, ill. mi a bűne?
"kicsit durva mikor a kampány beszédeken azt kiabálják hogy vesszen trianon"
Hú, ez aztán tényleg durva. Sokkal jobb lenne, ha ünnepelnének, amiért Magyarország kétharmadát az antant szétosztotta a talpnyalói között.
-Ártott a korrupt és aljas hazaáruló politikusoknak, embereknek.
Segített a becsületes, nyugodt életre vágyó hazaszerető állampolgároknak.
"Segített a becsületes, nyugodt életre vágyó hazaszerető állampolgároknak."
nyugott életre vágyó állampogároknak
az nyugodt élet amikor egy cigány lakta településen menetelnek?
amikor azt mondják vesszen trianon?
úgy sem kaphatjuk vissza az elcsatolt részeket nem is kellene ácsíngózni utánnuk mivel nem kaphatjuk vissza
de ha még ebben a megmaradt részben nem tudunk boldogulni miért tudnánk boldogulni a régiben?
a mostani Magyarországot kellene maximálisan becsülni, felfejleszteni főleg a mezőgazdaságot mivel a termőterületek vészesen csökkennek és amit termelünk azt kivisszük mivel itt nincsenek feldolgozó üzemeink és háromszor annyiért veszzük meg a terméket
azt kell belátni, hogy Magyarországot csak a mezőgazdasága révén lehet fellendíteni
nekem is fáj trianon, de nem élhetünk a múltban ahogy Popper Péter(nyugodjon békében) mondta:
Az ember sokszor végtelen hosszú láncot vonszol maga után: a múlt emlékeit.
S előfordulhat, hogy már csak életének romjai között él.
Ne a múltban élj, ami már nincs csak a jelent éld teljes erőddel és odafigyeléssel. Így lesz hiteles az életed.
"az nyugodt élet amikor egy cigány lakta településen menetelnek? "
nyugodt élet ha a cigány lakta településeken nem lehet úgy végigmenni hogy ne kössenek beléd????
vagy ne verjenek meg???
vagy ne öljenek meg???
vagy ne raboljanak ki???
amikor azt mondják vesszen trianon?
VESSZEN TRIANON!
mert ez a magyarság legnagyobb tragédiája bár te ezt úgyse érted
"úgy sem kaphatjuk vissza az elcsatolt részeket nem is kellene ácsíngózni utánnuk mivel nem kaphatjuk vissza
de ha még ebben a megmaradt részben nem tudunk boldogulni miért tudnánk boldogulni a régiben? "
ki miatt nem tudunk boldogulni?
az elmúlt 20 év mutyizásai miatt
mszp fidesz szdsz mdf miatt!!!
"a mostani Magyarországot kellene maximálisan becsülni, felfejleszteni főleg a mezőgazdaságot mivel a termőterületek vészesen csökkennek és amit termelünk azt kivisszük mivel itt nincsenek feldolgozó üzemeink és háromszor annyiért veszzük meg a terméket
azt kell belátni, hogy Magyarországot csak a mezőgazdasága révén lehet fellendíteni "
gratulálok ez pont a Jobbik programja senki másé
"nekem is fáj trianon, de nem élhetünk a múltban "
nem de emlékszünk addig míg az utolsó magyar ajkú ember is el nem tűnik
lehet a jobbik programja is nem érdekel nem néztem utánna, abban tudok reménykedni hogyha normalizálódik a helyzet és nem lesz ennyi remény vesztett ember akkor eltűnik a jobbik
mivel ilyen szélsőséges pártok akkor alakulnak amikor nagy az elkeseredés
hogy mer a jobbik a NÉP NEVÉBEN! beszélni
köszönöm, de az én nevemben ne beszéljen majd én megteszem
ebben az ügyben sokat ártott
honnan van ekkora bátorsága?
de sajnos van mivel az a sok műveletlen már elnézést a kivételektől tapsolják őket
Na most...feltételezem, kérdező, hogy tanultál történelmet.
Ha így van, akkor tökéletesen tisztában vagy vele, hogy mi lett a következménye annak, amikor a radikális szélsőjobb hatalomra került...
Másrészt igen, el kell ismernünk, hogy cigánykérdés van, létezik, és megoldást is találni kell rá. De a 100 között ott van 5, aki becsületesen neveli a két gyerekét, dolgozik és tanult, művelt ember. Hát ne lőjék már szét a fejét az én szorgalmas, ápolt, csendes roma osztálytársnőmnek, csak azért, mert sötét a bőre!!!!
Ez a gond az ilyen emberekkel és szervezetekkel, mint pl. a Jobbik...
Meg ha már itt vagyunk...abba nem gondoltál bele, hogy miért pont válság idején erősödött meg a szélsőséges párt??
Idézem a töri könyvem: "Mert bűnbakot keresnek, azt mondják, amit az emberek hallani akarnak, és demagóg ígéreteket tesznek."
10 éve is volt cigánykérdés, de akkor hol volt a jobbik??
Én nem vagyok roma, és megesett már velem, hogy "büdös magyart" kiabáltak rám az úton, és félek, ha 5 kan cigánygyerek füttyögve meg nyálcsorgatva, beszólogatva eljön előttem. De nem mindegyik roma ilyen.
Ja, és akiknek nincs jobb dolguk mint Trianon után károgni...hát b*sszátok meg, igaz, hogy német nyomás alatt, de mi robbantottuk ki az I. világháborút!!!!!
A határon túli magyarok kinyithatnák a szájukat, náluk jogos lenne. De nem, ők nem szólnak, sőt, őrzik és ápolják a magyarságukat, minket megszégyenítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!