Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinek ártott fennállása óta a...

Kinek ártott fennállása óta a Jobbik, ill. mi a bűne?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 20:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%

ártott???

na ne viccelj

inkább segített reményt adott hogy van más lehetőség a totális aberráció helyett

2010. ápr. 21. 20:26
 2/24 anonim ***** válasza:
48%
A balliberálisoknak meglehetősen sokat, meg pl az izraeli nagytőkének is eléggé az orra alá törte a borsot.
2010. ápr. 21. 20:30
 3/24 anonim ***** válasza:
38%
Bár az igazat megvallva a kettő ekvivalens.
2010. ápr. 21. 20:30
 4/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem ártott senkinek
2010. ápr. 21. 20:32
 5/24 A kérdező kommentje:
Őszinteségével,és tenni akarásával,szerintem,csak a magyarok érdekeit védi! De hiszen ez is lesz a feladata a törvényhozásban is!!
2010. ápr. 21. 20:33
 6/24 anonim ***** válasza:
71%

sok embernek az utolsó menekülési útvonal...

és nem nácik vagy ilyenek

2010. ápr. 21. 20:36
 7/24 anonim ***** válasza:
28%

Elég sok ország "fél" a jobbiktól mert elég durva dolgokat ígér...talán ők lesznek azok akik nem csak a zsebüket tömik

talán ők lesznek azok akik csinálnak valamit hogy ebből az országból a magyarok ne csak kifele költözenek

és talán ők lesznek azok akik a fél világgal megutáltatják Magyarorságot....bár minket már így is nagyon utálnak úgy hogy mind1 ;)

2010. ápr. 21. 20:41
 8/24 A kérdező kommentje:
Milyen durva dolgokat??? Egyet írjál!!! Mi az hogy megutálják a magyarokat?? Komolyan gondoltad,s írtad ezeket???
2010. ápr. 21. 20:52
 9/24 anonim ***** válasza:
27%

Burkoltan de ki akarják űzni a cigányokat, zsidókat az országból.Ennek mi lesz a vége?Hogy a cigányok meg lehet a zsidók is sőtt még lehet más népek is tömegesen indulnak ki Mo.-ról... hát ez nem hiszem hogy teccene a többi országnak meg gondolom nem úgy néznének ránk akik tárt karokkal várnak bárkit...ez egy

be akarják szüntetni az RTL-t meg a TV2-t

meg hát a magyar gárdával van akiket meg úgy szintén nem szeretik a külföldiek

én nem ellenzem ezeket max az rtl-t mega tv2-t meg kéne hagyni ;)jobbikos vagyok én is ....de azért az már ténleg kicsit durva mikor a kampány beszédeken azt kiabálják hogy vesszen trianon...

2010. ápr. 21. 21:12
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
44maximum téged utálnak, ne beszélj többesszámban.
2010. ápr. 21. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!