Mi lesz a Fidesz programja?
Sehol nem talalok egy ertelmes mondatot a programjukrol.
Mit fognak csinalni a kovetkezo 4 evben?
"Egyébként a jobbiké még az mszp-nél is hiteltelenett program"
A MSZP volt programja??? Nah nee viccelj!!! :|
10:47
Figyelj. Jóval többet igérgettek BÁRMELYIK pártnál... Ezt nem lehet megkérdőjelezni... Szerintem több ígéret van a programjukban mint az emúlt húsz év összes párt választási programjában együttvéve... Nem ezért teljesen hiteltelen az egész.
10.33-nak
És az nem gáz, hogy a Jobbikot "Vidám fasisztáknak" nevezik a cikkben, meg azt írják,h ha 20%-ot elérnek, az egész Európának rossz hír!?
Te ilyen pártra szavaztál! Gondolkozni is kellene néha, nem csak elvakultan menni fejjel a falnak!
" 10.33-nak
És az nem gáz, hogy a Jobbikot "Vidám fasisztáknak" nevezik a cikkben, meg azt írják,h ha 20%-ot elérnek, az egész Európának rossz hír!?
Te ilyen pártra szavaztál! Gondolkozni is kellene néha, nem csak elvakultan menni fejjel a falnak'"
hűűű kit érdekel hogy fasisztának hívnak
:D
ne viccelj már egy ilyen napon?
mikor az mszp közel 1 millió 3 százezer szavazatot vesztett xD
" Ne aggódj jobbikos birka!Meg lesz valósítva, ha tetszik neked, ha nem!Fáj nagyon mi???:)))"
szerintem nektek fog fájni
nincs 1 liberális párt sem
megszűnt a baloldal :)
10.50:
Nem,az a gáz,hogy megint a hülyeséggel foglalkozol,ahelyett,amivel kellene.
Igen én egy kis vidám fasiszta vagyok,mert 16 %-ot elértünk teljes negatív kampány mellett,0 állami támogatásból.
Most be tudjuk bizonyítani,hogy nem azok vagyunk,akiknek mondtok bennünket,ráadásul nem kevés állami pénzből...
Te meg nyomtasd ki a Fidesz programját,mert akkor fogod utoljára látni...
10.50:
Pontosan.
Mert ami Európának jó,az nekem nem biztos...mondjuk nem szeretem a szodómiát:-)
- Magyarországot kell az EU gyógyturizmusközpontjává tenni
- az energiafüggetlenség megteremtése
Fidesznél mondjuk ez a gáz, hogy lehetetlen akar.
Az a birka aki, ha jön vele szembe egy idegen ember, és azt mondja, h húúú a Jobbik fasiszta, akkor elhiszi, úgy, h utána sem néz. Könnyebb, mint gondolkodni, v utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!