Jobbikosok! Most, hogy látjátok a szavazás eredményét, ugye lenyugodtok?
22:34
Most az fog jönni a jobbikosoktól, hogy
1. csalás volt
2. majd négy év múlva megmutatjuk, hej!
Nem tudnak veszteni, ahhoz ugyanis 20nál több agysejt kell!
ez tetszett :D:D
Én pedig azt nem értem, hogy miért cserélgetjük 20 éve a begyepesedett és gerinctelen nagypártokat (és politikusbűnözőket). Itt az idő, hogy a politikában feltűnjenek az elszánt és tisztességes pártok.
Az ország viszont ismét nem élt a lehetőséggel. Nyert a Fidesz, a nyugdíjasok pedig megszavazták másodiknak az MSZP-t.
És igen, majd négy év múlva! Remélem, akkor már a Fidesz meg az MSZP be se jut a parlamentbe - feltéve, hogy a Fidesz annyit tesz az országért, amennyit várok: semmit. Remélem, tévedek.
Szebb jövőt!
Egy OKTV-helyezett fizikus kb. 7*20-as IQ-val...
Még csak most jön a java. Majd meglátjátok mi lesz még itt a következő 4 évben. A Fidesz mélyrepülésbe kezd akár csak 8 évvel ezelőtt :) A Jobbiknak kell lagalább 1 ciklus a parlamentbe, hogy az egész országhoz eljusson. Mert ez az átkozott zsidómédia minden negatívumról közvetített. A pozitívumokat valahogy elfelejtette mindig.
Én mindenesetre nagyon boldog vagyok mert végre bent vagyunk a parlamentbe és hangoztathatjuk nyíltan a programunkat és elmondhatjuk mindenről a véleményünket, úgy hogy a médiának muszáj lesz róla tudósítani. Mindenféleképpen előrelépés ez a választás!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!