Tudom, ez itt nem a reklám helye, és nem is reklámnak szánom (nem is én készítettem az oldalt), de talán vannak még bizonytalanok. Megnézik ezt a linket?
Nagyon esetlen a megfogalmazás, elismerem. De máshogy megfogalmazni nem tudtam.
Én nem kampányolni akarok, és a link sem kampányol egyik párt mellett sem. Viszont a bizonytalanoknak talán segít a döntésben, a hezitálóknak segít megállapodni egyik vagy másik pártnál, az amúgy biztos szavazókat megerősítheti.
xD nekem épphogy nyert a Fidesz az MSZP előtt.
De úgy kb azért jó
Hát ez lol... sorrend: Fidesz, MDF, Jobbik, Civil, LMP, MSZP.
MDF-re elvből nem, Viktor - bár a druszám -, de nem akarom, hogy 2/3-ad legyen, tehát marad a Jobbik.
Azért köszi :D
Nekem a Jobbikot ajánlják....
jajj most mit tegyek....
Nekem a civil mozgalmat értékelte ki a legjobbra!LOL
Még nem is hallottam róluk.Mindegy úgyse szavazhatok:)
Szerintem tök jo:D
Bar aki tisztaban van vele, hogy kire szavaz es miert, annak tök felesleges megcsinalnia. Aki meg csak szin alapjan valaszt partot es nem program alapjan na ök tenyleg meglepödhetnek :D
Jobbik-Civil-Fidesz es KDNP-LMP-MDF-MSZP es nalam valoban igy van. Bar az uccso kettö full eselytelen a szavazatomra, mert inkabb nem szavaznek.
Szebb jövöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!