Jobbikosok! Milyen érzés minden oldalon becsapni magatokat?
2010. ápr. 7. 23:30
31/35 A kérdező kommentje:
Azokat, akik szerint fideszes vagyok, ki kell ábrándítanom. Csupán idéztem a Heti Válasz egy cikkét, amellyel egyet értek, ugyanis a saját megfigyelésemet támasztja alá.
2010. ápr. 8. 21:35
32/35 A kérdező kommentje:
Ugye, kedves jobbikosok, nem volt értelme?
2010. ápr. 11. 22:27
33/35 anonim válasza:
Persze hogy az ember töbre számított, de nem értem miért mondod hogy nem volt értelme?!Bejutott a Jobbik, a nagy média háború ellenére is szép százalékkal büszkélkedhet. Miért ne lett volna értelme? Gondolod hogy azt hittük hogy a fidesz legyőzhető most? Nyílván még nem.Sőt meg is érdemlik hogy nyertek. Legalább amiben részt vettek (a rosszban) azt most jóvá tehetik. Különben várnék azzal a kijelentéssel hogy sokkal jobb lesz, vagyis tárt karokkal és érdeklődéssel várjuk (a nép te is én is) a pozitív történéseket!
34/35 anonim válasza:
"többre" akart lenni, mielött jön a nem tudsz helyesen írni szöveg....
35/35 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vannak normális és realista szavazók is a Jobbik táborában, akik nem a maguk által kreált mesterséges rózsaszín buborékból szemlélték az elmúlt hónapok eseményeit. Azért egy-két olyan arc véleményére is kíváncsi lennék, aki még két napja is itt hencegett, hogy márpedig az az 50% az 50%, és majd hű de nagyot nézünk április 11-én.
Alighanem az ő álluk koppant nagyobbat a padlón. És nem a káröröm beszél belőlem, hanem az igazságérzet, mert túlzás volt amit műveltek.
2010. ápr. 12. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!