Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok! Milyen érzés...

Jobbikosok! Milyen érzés minden oldalon becsapni magatokat?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 7. 23:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%

kedves kérdező mi a véleményed az alábbi hangfelvételről?

[link]

ja hogy egy világtalan fos vagy és nem tudsz rá semmit sem mondani? ja hogy ez itt sérti orbán cárodat? ilyen hulladék noname linkekkel akarsz te bárkit arra buzdítani h ne a jobbikra hanem a cári fideszedre? akkora világtalan vagy hogy jobb lenne ha keresnél valami netes tetrist és azzal elpötyögtetnéd a farkaddal a napodat... szerencsétlen....

2010. ápr. 8. 01:02
 22/35 anonim ***** válasza:

"Gyerekesnek tartom viszont, amikor Jobbik-tagok küldik az ismerőseiknek (pl. az iwiw-en), hogy szavazzanak ezen meg ezen a linken is a pártjukra. Volt szerencsém látni ezt is sajnos."

Mi a gond ezzel? Az a bajod, hogy a jobbikos a Jobbikra szavaz. Te, mint Fideszista, te is a Jobbikra nyomtad, mert valaki szolt? Mert akkaor felhivom minden Fideszista haveromat, hogy a Jobbikra x-eljen.

2010. ápr. 8. 01:28
 23/35 anonim ***** válasza:
48%

Sziasztok!

Nem kertelnék most hosszas bevezetéssel, bele is csapnék a lecsóba.

Szép és jó dolog, hogy próbálják ápolni magyarságunkat.

Számomra ez már túlzás, amit művelnek. Nem láttam egyetlen egy olyan lakossági fórumról készült videót, ahol lenne legalább egy mondat, amiben nem használják a magyar szót valamely formában...

Trianont sem éri meg háborgatni... Mintha a történelem folyamán egyszer már oldalbordán vágtak volna minket érte, vagy én tudom rosszul?

Tetszik, hogy növelni szeretnék a közbiztonságot. Fel akarják újra állítani a csendőrséget. De, mintha a csendőrség segítette volna a nácikat a magyarországi zsidóság elleni "harcukban".

A jobbik mostanában mindenben az összeesküvést látja. Paranoia?

Ha a jobbiknak szabad összeesküvés elméleteket gyártani, tessék, itt az enyém: Hatalomra kerül a jobbik, megalakul a csendőrség. Lényegében ez már "párt hadsereg", mi gátolná meg őket egy despotikus rendszer kiépítésében?

Szóljon a jobbik mellett a gazdaságpolitikájuk, nagy részével egyet értek. Államadósság csökkentése a felvett hitelek feltételeinek újratárgyalásával, új felvevő piac keresése és a többi és a többi. Részletesen a pártprogramot megtaláljátok a honlapjukon, ha érdekel.

Valami nem tetszik velük kapcsolatban, amit nem tudok megfogalmazni, hogy mi is pontosan. Talán az, hogy a többi párt már becsapta az embereket, és félek az újtól. Mi lenne, ha ők is ugyan azt tennék, amit elődjeik tettek?

De ha megbízom a jobbikban, nem szeretném azt látni, hogy vörös terror után fehérterror ideje jön megint. Túl sokat tűrt már a magyar nép ahhoz, hogy még egy ilyen lecsússzon a torkán.

Az a baj, a legtöbb jobbikos (most nem a párttagokra értem!) átvitt értelemben állat. Például, ha sérelem éri kedvenc pártjukat, tigrisként védik (ami szép is lenne, ha nem unintelligens, alpári módon tennék ezt). Sokuk birka módjára követi. De még itt is van egy réteg, amelyikre a tulok talán a legjobb szó, hangoztatják magyarságukat, ám abszolút nincsenek képben sem a történelmünkkel, sem anyanyelvünkkel. Találkoztam már ilyen emberekkel, lehet, csak én élek rossz helyen és máshol nincsenek.

Az itthoni "nagy magyar" részlegnek üzenném: Nem mi tudjuk (mi, akik a mai Magyarország területén élünk) igazán, mit jelent magyarnak lenni, hanem azok, akik elszakítva élnek. A „magyarkodást” talán anyanyelvünk ápolásával kellene kezdeni. Természetesen minden tiszteletem a kivételé, akinek nem inge, kérem, ne vegye magára a fentebb leírtakat.

Igazából annyira mindegy nekem, ki kerül hatalomra. Lényeg az, hogy maradjon meg a szabadságunk, növekedjen az életszínvonal, a közbiztonság és végre őszintén beszéljenek.

Egy szó, mint száz, mondandómnak is legyen vége végre valahára, mindenkinek szíve és joga szavazni bárkire.

Köszönöm, ha elolvastad hosszúra nyúlt írásomat, nektek is köszönöm, akik szimplán olvasás nélkül lepontoznak, további köszönet azon embereknek, akik értelmes választ fognak írni, azoknak pedig még inkább, akik alpári módon teszik közzé véleményüket.

2010. ápr. 8. 01:39
 24/35 anonim ***** válasza:
Üldözési mánijátok van baxmeg. :D
2010. ápr. 8. 01:51
 25/35 anonim ***** válasza:

"Igazából annyira mindegy nekem, ki kerül hatalomra. Lényeg az, hogy maradjon meg a szabadságunk, növekedjen az életszínvonal, a közbiztonság és végre őszintén beszéljenek."

En is ezt szeretnem es szavaznek a Fideszre is ha azt hinnem, hogy ezt akarjak. Teny: A Fidesznek es az MSZP-nek lehet koszonni az elmult 20 evet. Az okos ember a mas karabol tanul, a hulye az meg a sajatjabol sem.

2010. ápr. 8. 01:59
 26/35 anonim ***** válasza:

"Az a baj, a legtöbb jobbikos (most nem a párttagokra értem!) átvitt értelemben állat."

Ez nem jobbikos!

[link]

2010. ápr. 8. 02:17
 27/35 anonim ***** válasza:

01.51-nek válasz aki olyan szép hosszan írt:

"Igazából annyira mindegy nekem, ki kerül hatalomra. Lényeg az, hogy maradjon meg a szabadságunk, növekedjen az életszínvonal, a közbiztonság és végre őszintén beszéljenek." Sajnos akár hogy is ellenzed őket de én erre csak a Jobbikot tartanám maximálisan megfelelőnek. Eddigi kampányolások során, soha de soha nem foglalkoztak ennyit az emberséggel a jogokkal a biztonsággal a jobb életszínvonallal amióta a Jobbik kiadta a programját. Ja és nekik mindig abból származik a bajuk hogy túlontúl őszinték,de felvállalják legalább nyilvánosan is. Szerintem ne nézd őket ennyire elvakultan rossz szemmel, és olvasd el a programjukat aztán dönts szíved szerint.Egyébként most találtam egy videót a jutyubon ami egy betiltott volt mszpés kampányfilm arról szól mikor az orbán kijelentette ország világ előtt hogy akassza fel magát aki nem a fideszre szavaz(régebbi felvétel nem mostani).Jó döntést 11.én

2010. ápr. 8. 13:00
 28/35 anonim ***** válasza:
MSZP-sek: milyen érzés lesz, amikor 11-én este az rtl-n látjátok nagy kidülledt szemekkel, hogy bizony a szociknak csak a 3. hely jutott? :D
2010. ápr. 8. 18:23
 29/35 anonim ***** válasza:
Ma 10.39! Azt hiszem kezdheted várni a lepontozásodat..
2010. ápr. 8. 18:34
 30/35 A kérdező kommentje:

01:39

Én köszönöm, hogy írtál. Egyetértek a véleményeddel!

2010. ápr. 8. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!