Lázár János felső 5 emeletes panel visszabontási felvetése?
Na, az fäxsza!
Akkor a Debreceni 24 emeletesből lesz 19 emeletes? -_-
66%
sírva könyörgök, hagyd abba az áldebilséget :,( ennyire senki nem lehet hülye...
milyen futáradat szerint kerül 1 órába a béke tér- apor vilmos tér viszonylat?
Ha nem hozol erre semmit, akkor írj be egy nagybetűs "HAZUDTAM, ÁLDEBIL VAGYOK" szöveget
a corvin negyed ahol épült, semmivel sem volt jobb környék, mint a leonardo davinci utca ami szar környék, akárhogy is fényezed
a különbség, hogy a diószeghy utcán nem értékesek a telkek, nem frekventált helyen van, de egyszer az lesz
mint ahogy a 7. kerület sem volt mindig buli és elitnegyed
a vita arról szólt, hogy szerinted 30 ház van BP-n amit úgy érdemes megvenni, és hova költöztetünk ennyi rengeteg családot a panelból
ÉS ha akarnának is építeni azt is csak üres helyre lehet, mert ugye tudomásul sem szeretnéd venni, hogy a 0 komfortos 8. kerületi gettót folymatosan bontják és épülnek az új lakóparkok (ami több lakást jelent áldebilke) ÉS ez csak a belváros. Vannak még üres telkek BP-n és ha kereslet és pénz van, akkor építés is lesz.
HAZUTÁL ÉS ÁLDEBIL VAGY (vagy tényleg ennyire hülye)
Ebből ugyanúgy nem lesz semmi, mint a távközlési hozzájárulásnak abból a részéből, ami "netadó" néven híresült el.
Na meg a kerékpáros cirkuszból se lesz semmi negatív, mert rájönnek, hogy az se járható a gyakorlatban. Ott is több lehetőséget kellene inkább biztosítani. A futár típusú mindent bevállaló kerékpárosoknak az úttesten kell engedni a közlekedést, habár ott tényleg életveszélyes amikor a gyalogos testű emberek bemennek az acél burkolatú erőgépek közé. Viszont aki önmaga vállalja annak adódik a lehetőség, hogy menjen. Viszont a kevésbé vakmerő, "óvatos bicikliseknek", pl. család teker gyerekkel vagy csak egyszerűen nem mer valaki csupasz sérülékeny testtel bemenni a fém járművek közé, azoknak meg a járda és az úttest között kelne biztosítani egy elszeparált kerékpár utat, amire garantáltan nem megy fel autó, ha csak nem fut fel véletlenül.
Egyébként már nem először láttuk, ha valamit nagyon nem akarnak az emberek, abból kihátrálnak, mert emberközpontú ez a vezetés. mikor volt ehhez hasonlóra is akár példa, hogy valamit azért nem vittek végbe mert az embereknek nem tetszett? Más kormányoknál az ember egész egyszerűen nem számított.
Ezért ragaszkodik sok ember ehhez a vezetéshez.
Másoknál a negatívumok még jobban ott voltak, a jelenlegi kedvező oldala nélkül. Minden vezetésben lehet találni kifogásolható dolgot, de nem mindegyik vezetés (egyik se) vette figyelembe, hogy mit akarnak az emberek és nem módosítja a korábbi terveit így mint a mostaniak.
# 22/23 Időpont tegnap 17:06
"sírva könyörgök, hagyd abba az áldebilséget :,( ennyire senki nem lehet hülye..."
Mint te? Azt se tudod mit beszélsz.
"milyen futáradat szerint kerül 1 órába a béke tér- apor vilmos tér viszonylat?
Ha nem hozol erre semmit, akkor írj be egy nagybetűs "HAZUDTAM, ÁLDEBIL VAGYOK" szöveget"
Ki mondta, hogy 1 óra? Én nem. Szövegértelmezés egyes.
"a corvin negyed ahol épült, semmivel sem volt jobb környék, mint a leonardo davinci utca ami szar környék, akárhogy is fényezed
a különbség, hogy a diószeghy utcán nem értékesek a telkek, nem frekventált helyen van, de egyszer az lesz
mint ahogy a 7. kerület sem volt mindig buli és elitnegyed"
Nem a francokat nem. A közelében nem jártál még a Józsefvárosnak, ez látszik.
"a vita arról szólt, hogy szerinted 30 ház van BP-n amit úgy érdemes megvenni, és hova költöztetünk ennyi rengeteg családot a panelból
ÉS ha akarnának is építeni azt is csak üres helyre lehet, mert ugye tudomásul sem szeretnéd venni, hogy a 0 komfortos 8. kerületi gettót folymatosan bontják és épülnek az új lakóparkok (ami több lakást jelent áldebilke) ÉS ez csak a belváros. Vannak még üres telkek BP-n és ha kereslet és pénz van, akkor építés is lesz."
HÜLYEGYEREK! A gettóban ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSOK vannak. Akik az önkormányzattól bérlik a lyukjukat, hogy a fészkes fenébe vegyenek meg egy Corvin-negyedi vadiúj ingatlant? Ennyire nem lehetsz segg, komolyan.
"HAZUTÁL ÉS ÁLDEBIL VAGY (vagy tényleg ennyire hülye)"
Én nem hazudtam. Tételesen cáfoltam minden hülyeséged.
"Akik az önkormányzattól bérlik a lyukjukat, hogy a fészkes fenébe vegyenek meg egy Corvin-negyedi vadiúj ingatlant? "
rhadt nevetséges vagy :DD erről szó sem vlt
áldebil seggarc
# 25/25 Időpont ma 21:36
Debilkém, de, pont erről van szó, és pont te hoztad fel. Hogy a Corvin-negyed a gettó helyére épül és de tök jó. Csak mit csinálsz azokkal a dolgozó emberekkel akik ebben a gettóban bérlik a lakásuk az önkormányzattól, és te el akarod bontani a lakóházat alóluk?
Komolyan, tegnap még okosabb voltál. Vagy napról napra hülyébb vagy, ez nézőpont kérdése :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!